De Franse stylist René Furterer werd bekend met de kwaliteiten van planten en essentiële oliën in het begin van zijn jeugd. Een pionier in het vinden van de natuurlijke oplossingen voor het haar als de hoofdhuid, creëerde hij de eerste spa voor haar in Parijs in 1957. In de hairsalon van Beauty Oranje werken we met veel enthousiasme met de producten van René Furterer.

Door de stijl in de jaren 1950, hadden veel van zijn klanten over-gebleekt en beschadigd haar door hun streven naar het bereiken van de gewilde Marilyn Monroe look. Op dat moment besefte René Furterer dat het haar alleen maar kon worden gerepareerd en gerevitaliseerd uit de wortels van een gezonde hoofdhuid. Zo wordt een nieuwe gepersonaliseerde methode met behulp van natuurlijke ingrediënten om zowel de hoofdhuid als het haar te behandelen geboren en bereikt onmiddellijk succes. 

Mooi haar is niets anders dan goed verzorgd haar. Kies producten die voor jouw haartype het meest geschikt zijn. Laat u verwennen door de vakkundige kapster van Beauty Oranje met de René Furterer cure treatment. De behandeling herstelt zeer droog en beschadigd haar. Grondige herstructurering onthult gezonder, zachter en behandelbaar haar. Laat uw haar weer stralen na een knipbeurt, spoeling of high lights behandeling. 

De intensieve producten van René Furterer zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. Invloeden van buitenaf kunnen het haar uitdrogen en normaal haar is eerder uitzondering dan regel. Een goede verzorging van het haar is essentieel om haarafbreuk en dofheid tegen te gaan. Onze gespecialiseerde kapper voorziet u graag van advies in de salon. U bent van harte welkom.

Lees meer Lees minder

Een dagje weg? Maak uw uitje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!

Ga direct naar Aqua & Sauna
Aqua Sauna Oranje Zwembad Noordwijk aan Zee Hotel van Oranje