Uw handen en voeten hebben het zwaar te verduren en vragen om extra verzorging. Naast de functionele rol van uw handen, fungeren zij vaak als het visitekaartje. Invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat de conditie van onze nagels minder goed is en de handen droog aanvoelen. Het is belangrijk om uw handen de aandacht te geven die ze verdienen bij een manicure of pedicure. In de nailstudio van Beauty Oranje bieden we zowel verzorgende behandelingen inclusief het reinigen, vijlen en masseren tot het het lakken van de nagels. Laat u verwennen in onze nieuwe ontspannende behandelstoel!

Tijdens de manicure en pedicure behandelingen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van cosmetische verzorging en de beste merken. KOH heeft zich laten inspireren door de ongelooflijke rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen. Lichaam en geest staan nauw met elkaar in verbinding, waarbij het uiterlijke voorkomen onze innerlijke gevoelens weerspiegelen. Mooi zijn is fijn, maar nog belangrijker is mooi voelen. Voel je zelfverzekerd en durf een hand te geven met de KOH Complete Manicure en paraffine handpakking. Ervaar de rijkdom van uiterlijke schoonheid.  

De behandeling met Shellac wordt aangebracht als een lak. Het wordt UV uitgehard, dus heeft geen droogtijd. Het is dun, flexibel en ziet er niet alleen natuurlijk uit, ook biedt het een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. 14 dagen lang geniet u van een fantastische hoogglans die u niet wilt opgeven. Met een grote variëteit aan kleuren, is er voor ieder wat wils.  

Uw voeten zijn de essentiële punten van balans en mogen niet vergeten worden. Likdoorns of ingegroeide nagels zijn niet alleen vervelend, maar kunnen erger worden bij gebrek aan aandacht. Ga voor een Cosmetische pedicure inclusief nagels lakken voor een optimaal resultaat en durf uw voeten te laten zien.   

Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste merken, vakkundig personeel en de meest effectieve behandelingen. Schoonheid krijgt bij ons een nieuwe betekenis. Kom langs voor advies of maak een afspraak om het beste uit uzelf te halen.

Lees meer Lees minder

‘Een dagje weg? Maak uw uitje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!’

Maak direct een reservering!
Aqua & Sauna Oranje Noordwijk aan Zee Hotel van Oranje zwembed