Kamers met uitstraling

Zoekt u een luxe hotelkamer? Hotel van Oranje heeft in 2014 alle 174 hotelkamers gemoderniseerd en vernieuwd. Onze hotelkamers zijn voorzien van luxe en comfort en geven u de mogelijkheid om bijna op het strand wakker te worden.

  • Betaal pas tijdens uw verblijf
  • Wijzig of annuleer uw reservering
2-2-deluxe-room-total

Deluxe Rooms

Onze ruime Deluxe Rooms bieden een unieke mix van luxe en comfort. Dichtbij alle faciliteiten, zoals Aqua & Sauna Oranje, Beauty Oranje en natuurlijk onze unieke restaurants. Overnacht in luxe, comfort en stijl!

Meer informatie
3-1-superior-deluxe-kamer
3-2-superior-deluxe-badkamer

Superior Deluxe Rooms

Heeft u behoefte aan meer luxe en ruimte? Of wilt u een kamer voor een langer verblijf boeken? De Superior Deluxe Rooms zijn ideale kamers voor u. Net dat beetje extra dat uw verblijf nog specialer maakt.      

Meer Informatie
3-1-superior-deluxe-kamer
3-2-superior-deluxe-badkamer

Superior Deluxe Rooms Sea View

Heeft u naast meer luxe en ruimte ook prachtig zicht over de Noordzee? Dan is de Superior Deluxe Rooms Sea view de ideale kamers voor u. Heerlijk ontwaken uitzicht over de zee.

Meer informatie
family-room-detail-2
spelende-kinders-5
badkamer-family-room

Family Room

Met het hele gezin genieten van uw vakantie aan de Nederlandse kust bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan zee. Onze familiekamers bezorgen uw hele gezin het ultieme relaxgevoel.

Meer Informatie
van-oranje-suite-kamer-detail-oranje-3
van-oranje-suite-badkamer-detail-0

Van Oranje Suites

Waan uzelf in pure luxe en boek één van onze exclusieve Van Oranje Suites. Ervaar de vorstelijke gastvrijheid in één van de mooiste plekjes van het hotel

Meer Informatie
6-5-ex-suite-uitzicht-0
6-4-ex-suite-sleepjpg-5
6-3-ex-suite-badkamer-2

Executive Suites

Helemaal ‘top of the bill’ zijn de nieuwste Executive Terrace Suites. In deze prachtige suites van maar liefst 60 m² waant u zich in pure luxe.

Meer Informatie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Geniet van vele voordelen
  • Boek veilig en vertrouwd
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht