Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:

Onze sfeervolle kamers

Zoekt u een heerlijk verblijf aan het strand? Hotel van Oranje heeft 174 hotelkamers die zijn voorzien van luxe en comfort en geven u de mogelijkheid om bijna op het strand wakker te worden. Weet u dat wanneer u direct via ons boekt, u de beste kamerprijs en 10% korting krijg in onze restaurants?


Deluxe kamer Hotel van Oranje

Deluxe Kamers

Onze ruime Deluxe Kamers bieden een unieke mix van luxe en comfort. Dichtbij alle faciliteiten, zoals Aqua & Sauna Oranje, Beauty Oranje en natuurlijk onze unieke restaurants. Overnacht in luxe, comfort en stijl!

Meer informatie
Superior Deluxe Kamer Hotel van Oranje

Superior Deluxe Kamers

Heeft u behoefte aan meer luxe en ruimte? Of wilt u een kamer voor een langer verblijf boeken? Dan zijn de Superior Deluxe Kamers de ideale kamers voor u. Net dat beetje extra dat uw verblijf nog specialer maakt.      

Meer Informatie
4-2-superior-deluxe-seaviewkamer

Superior Deluxe Kamers met Zeezicht

Genieten van prachtig uitzicht over de Noordzee? Dan is de Superior Deluxe Kamer met Zeezicht de ideale kamer voor u. Zo kunt u heerlijk ontwaken met een prachtig uitzicht over de Noordzee.

Meer informatie
Familiekamer Hotel van Oranje

Familiekamers

Met het hele gezin genieten van uw vakantie aan de Nederlandse kust bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan zee. Onze familiekamers bezorgen uw hele gezin het ultieme relaxgevoel.

Meer Informatie
van-oranje-suite-kamer-detail

Van Oranje Suites

Waan uzelf in pure luxe en boek één van onze exclusieve Van Oranje Suites. Ervaar de vorstelijke gastvrijheid in één van de mooiste plekjes van het hotel.

Meer Informatie
Executive Suite Hotel van Oranje

Executive Suites

Helemaal het einde zijn de Executive Suites! In deze prachtige suites van maar liefst 60 m² waant u zich in pure luxe.

Meer Informatie
  • Beste Prijsgarantie
  • 10% Restaurants Kortingspas
  • 24-uurs Annuleringsbeleid
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht