Kamers met uitstraling

Zoekt u een luxe hotelkamer? Hotel van Oranje heeft alle 174 hotelkamers gemoderniseerd en vernieuwd. Onze hotelkamers zijn voorzien van luxe en comfort en geven u de mogelijkheid om bijna op het strand wakker te worden.

  • Betaal pas tijdens uw verblijf
  • Wijzig of annuleer uw reservering
Deluxe kamer Hotel van Oranje

Deluxe Kamers

Onze ruime Deluxe Kamers bieden een unieke mix van luxe en comfort. Dichtbij alle faciliteiten, zoals Aqua & Sauna Oranje, Beauty Oranje en natuurlijk onze unieke restaurants. Overnacht in luxe, comfort en stijl!

Meer informatie
Superior Deluxe Kamer Hotel van Oranje

Superior Deluxe Kamers

Heeft u behoefte aan meer luxe en ruimte? Of wilt u een kamer voor een langer verblijf boeken? Dan zijn de Superior Deluxe Kamers de ideale kamers voor u. Net dat beetje extra dat uw verblijf nog specialer maakt.      

Meer Informatie
Superior Deluxe Kamer Hotel van Oranje

Superior Deluxe Kamers met Zeezicht

Wenst u naast meer luxe en ruimte ook een prachtig zicht over de Noordzee? Dan is de Superior Deluxe Kamer met Zeezicht de ideale kamer voor u. Zo kunt u heerlijk ontwaken met een prachtig uitzicht over de Noordzee.

Meer informatie
Familiekamer Hotel van Oranje

Familiekamers

Met het hele gezin genieten van uw vakantie aan de Nederlandse kust bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan zee. Onze familiekamers bezorgen uw hele gezin het ultieme relaxgevoel.

Meer Informatie
Van Oranje Suite Hotel van Oranje

Van Oranje Suites

Waan uzelf in pure luxe en boek één van onze exclusieve Van Oranje Suites. Ervaar de vorstelijke gastvrijheid in één van de mooiste plekjes van het hotel.

Meer Informatie
Executive Suite Hotel van Oranje

Executive Suites

Helemaal het einde zijn de nieuwste Executive Suites. In deze prachtige suites van maar liefst 60 m² waant u zich in pure luxe.

Meer Informatie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Geniet van vele voordelen
  • Boek veilig en vertrouwd
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht