Onze lichaamsbehandelingen bieden naast ontspanning en verwennerij, daadwerkelijk ook resultaat bij de bestrijding van stress, een slechte bloedsomloop, verbeterde elasticiteit en een algeheel gevoel van welzijn. Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste producten, vakkundig personeel en de meest effectieve behandelingen. Schoonheid krijgt bij ons een nieuwe betekenis.

Met keuze uit meer dan twintig verschillende lichaamsbehandelingen, is er voor ieder een bijpassende behandeling. Van full-body behandelingen tot de Decolleté behandeling, uw wens is onze passie. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste behandeling. Laat bijvoorbeeld lichaam en geest volledig tot rust komen met de 100 minuten Spa behandeling.   

Met negen salons, nieuwste apparatuur en methodes zijn wij hét Beauty Center van Noordwijk. Het vakkundige personeel voorziet u graag van persoonlijk advies. Tijdens uw behandeling staan gastvrijheid en uw wensen centraal. Laat u in de watten leggen en geniet van een passend aanbod van behandelingen. Na uw bezoek kunt u nog heerlijk tot rust komen op het aangrenzende strand wat ons Beauty Center uniek maakt. Kom snel een keer langs om te bekijken wat bij u past of maak een afspraak om zeker te zijn van ultieme ontspanning.  

Lees meer Lees minder

‘Een dagje weg? Maak uw uitje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!’

Maak direct een reservering!
Aqua & Sauna Oranje Hotel van Oranje Noordwijk aan zee zwembad