Tijdens Aqua Cinema Oranje verandert ons zwembad in een bijzondere bioscoop. Speciaal voor kinderen vertonen wij de beste films, waar ze vanaf een luchtbed, een zwemband of gewoon vanuit het water van kunnen genieten. Terwijl uw kinderen kijken naar een spannende film, kunt u in alle rust genieten van uw lunch bij de pool bar. Zo blijft u in de buurt van uw kind, maar heeft u wel even een welverdiend moment voor uzelf. Daarna kunnen u en uw kind nog lekker gebruikmaken van al onze faciliteiten. Laat kinderen nog even spelen in het golfslagbad, kom helemaal tot rust in onze sauna, geniet van een ontspannende massage van een van onze masseuses of kleur lekker bij onder een van onze zonnebanken.

De entree bedraagt € 12,50 per persoon. Bezoekers van Aqua Cinema Oranje moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A. Kinderen onder de 12 jaar en kinderen zonder zwemdiploma zijn uiteraard van harte welkom, maar dienen onder toezicht van een volwassene begeleid te worden en zijn verplicht zwembandjes te dragen. Aqua Cinema Oranje vindt plaats op basis van voldoende belangstelling. 


Aqua & Cinema:

Zondag 20-10-2019 12.00 uur Ariel de Zeemeermin

Zondag 17-11-2019 12.00 uur Toy Story 4

Woensdag 25-12-2019 09.00 uur Polar Express

Donderdag 26-12-2019 09.00 uur Dr. Zeus How the Grinch stole cristmas


Acties 

Aqua & Sauna Oranje heeft het hele jaar door heerlijk acties. Geniet van onze uitgebreide saunafaciliteiten, Kids for Free, zonnestudio en veel meer.  Bekijk hier de actie van deze maand.

Read more Read less

Stil uw trek na het zwemmen of zonnen in één van onze restaurants

Bekijk al onze restaurants!
diner-food-upsell-item-1