Breng een bezoek aan Soldaat van Oranje - De Musical en maak de belevenis compleet met een overnachting bij Hotel van Oranje. Op nog geen 10 minuten afstand van de TheaterHangaar, gelegen op de voormalige vliegbasis Valkenburg in Katwijk, ligt Hotel van Oranje aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. Dit was de plek waar Koningin Wilhelmina de gelegerde troepen inspecteerde en waar Soldaat van Oranje Erik Hazelhoff Roelfzema meerdere malen naar Engeland voer. Het Soldaat van Oranje arrangement is ook beschikbaar bij Beachhotel Noordwijk vanaf €325,- per kamer

Zomer arrangement Soldaat van Oranje
Geniet deze zomer van de meest succesvolle musical van Nederland: Soldaat van Oranje. Maak uw belevenis compleet en combineer uw avondje uit met een overnachting bij de Hotels van Oranje. U ontvangt uiteraard de eerste rangs toegangskaarten voor Soldaat van Oranje, de musical. Wanneer de voorstelling is afgelopen kunt u bij één van de bars van Hotel van Oranje –  Autograph Collection terecht voor een drankje en canapés. Kom vervolgens volledig tot rust in een van onze kamers en geniet ‘s ochtends van een heerlijk vers Royaal ontbijtbuffet met champagne. Wanneer u het zomerarrangement boekt krijgt u gratis één maal een pilotenbril.

Er zijn slechts een beperkt aantal kamers per dag beschikbaar voor deze deal, boek dus snel en verzeker uzelf van een onvergetelijke beleving. Voor meer informatie kun u contact opnemen met de afdeling reserveringen door te bellen naar: 071-3676815 of een email te sturen naar reservations@hotelsvanoranje.nl   

Dit arrangement is te boeken van 05-07-18 t/m 30-09-18. Soldaat van Oranje heeft een zomerstop van 16-07-18 t/m 23-08-18. U kunt dan geen gebruik maken van deze aanbieding.   

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.   

Erik Hazelhoff Roelfzema (3 april 1917 - 26 september 2007) - de Soldaat van Oranje - is één van de bekendste verzetshelden van ons land. Hij werd beroemd toen hij in 1971 over zijn oorlogsbelevenissen het boek Soldaat van Oranje schreef. Dit verhaal werd in 1977 succesvol verfilmd met Rutger Hauer in de hoofdrol. 

De Theater Hangaar is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden. Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld wordt onderdeel van het decor. 

Combineer deze prachtige musicalavond met een heerlijke overnachting bij Hotel van Oranje en beleef Soldaat van Oranje - De Musical nog intenser! Boek dit onvergetelijke musical Soldaat van Oranje – De Musical arrangement nu!

Bekijk de trailer

Lees meer Lees minder

Maak uw avond compleet met een heerlijk diner in één van onze restaurants

Naar onze restaurants

Lorum Ipsum

Lorum Ipsum

Lorum Ipsum
Lorum IpsumLorum Ipsum