Steakhouse De Harmonie is een gezellig grillrestaurant waar u met de hele familie geniet van de beste gerechten en vriendelijk personeel. In Steakhouse De Harmonie weten we wat we doen en dat straalt zich uit naar onze klassiekers zoals ‘The best spareribs in town’ en andere specialiteiten van de grill. Na een heerlijke dag aan het strand of in het gezellige Noordwijk, wandelt u zo bij ons binnen.

Naast onze klassieke gerechten, is ons restaurant uitgerust met een stoer interieur. De oude Amerikaanse elementen met open keuken en vlammende grill maakt van uw diner, voor zowel jong als oud, een unieke beleving. Bekijk hoe de streekproducten en verrassende gerechten worden bereid boven de grote vlammende grill. Ons terras heeft een uniek uitzicht over de Noordzee en het mooiste strand van Nederland. Met een uitgebreid arrangement aan koffiespecialiteiten en andere dranken kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon op ons gezellige terras. Het vriendelijke personeel maakt uw avond compleet!


Wij werken bijvoorkeur samen met lokale leveranciers. De meest pure en dagverse streekproducten vindt u terug op de menukaart. Onze chef zijn favoriet, de Noordwijkse kogelbiefstuk, komt van het Noordwijkse weiderund en die kwaliteit proeft u! De malse biefstuk kan worden geserveerd met koolsalade, frites en één van de geliefde ‘Harmo sausen’ naar keuze; champignon-peper, Stroganoff, Béarnaise, barbeque of knoflook. De dagverse streekproducten worden bereid op een echte heet watergrill.


Natuurlijk ontbreken onze beroemde spareribs niet op het menu. Wij hebben al jaren ‘the best ribs in town’. Op woensdag geniet u van onbeperkt spareribs voor maar € 19,50.- per persoon! Een sensatie voor het hele gezin. Iedere maandag serveren wij de échte Harmonie Burger voor maar € 19,00.- per persoon. De burger kan worden geserveerd met salade, friet en een consumptie naar keuze: bier, wijn of fris. Dé smaakmaker op maandag om de week goed te beginnen! 

  


Lees meer Lees minder

Wilt u niet meer naar huis hoeven rijden na het eten?

Boek een overnachting!
Hotelsuite