Waan u in de tropen in het grootste golfslagbad van Europa binnen een hotel. U hoeft niet meer naar verre oorden te reizen om te genieten van subtropische temperaturen, lekker water, woeste golven en heerlijke drankjes.

Bij Hotel van Oranje trekt u op elk moment van de dag zo uw zwemkleding aan om te genieten van het heerlijke water, lekkere drankjes en bovenal uw welverdiende rust. Ga samen met uw kinderen tieren in het golfslagbad of geniet van een lekker drankje aan de pool bar terwijl u uw kinderen of kleinkinderen continu in de gaten kunt houden. In de middag verwent u uzelf aan onze pool bar met een lekkere lunch van ons luncharrangement en heerlijke drankjes, terwijl uw kinderen zich kunnen blijven vermaken in het golfslagbad. Ook voor het diner is er een speciaal arrangement waardoor u kunt genieten van een door ons ervaren en gediplomeerde keukenpersoneel bereid 2-gangendiner (hoofd- en nagerecht). Meer informatie en menu’s kunt u vinden op de arrangementen pagina.

Als het enige hotel van Europa met een 30 meter lang subtropisch golfslagbad is Hotel van Oranje het ideale hotel voor u en uw familie. Met een standaard temperatuur van 32 graden is het zwembad daarnaast ook altijd heerlijk op temperatuur. 

Elk half uur ziet u het kalme water van het subtropische zwembad veranderen in een waar golfslagbad, waardoor u zich waant in een prachtige zee van golven. Waarom nog naar Ibiza als u de golven ook hier in het prachtige Noordwijk aan zee kunt ervaren?

Badkleding in het zwembad

In het zwembad van Aqua & Sauna Oranje is het verplicht zwemkleding te dragen, daar in de sauna badkleding niet is toegestaan, met uitzondering op woensdag, dan is het badkleding dag en is het verplicht om badkleding te dragen. Vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Lees meer Lees minder

Meteen een overnachting boeken?

Bekijk hier onze kamers!
Executive Suite Hotel van Oranje Noordwijk aan Zee