Noordwijk is een veelzijdige badplaats van internationale allure. Dit komt mede door de zeer centrale ligging tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. De grootste blikvanger van de kustplaats is het 13 kilometer lange zandstrand, maar ook de gezellige boulevard en de oude dorpskern zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Direct aan zee en in het hart van de Bollenstreek nabij de Keukenhof gelegen, wordt Noordwijk ook wel dè bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Route naar Hotel van Oranje

Op ongeveer 30 minuten van Amsterdam en 20 minuten rijden vanaf Schiphol ligt Noordwijk aan Zee, the Beach of Amsterdam! Hier aan de prachtige boulevard, ligt Hotel van Oranje. Zowel met de auto als het OV is Hotel van Oranje goed te bereiken. 


Parkeren bij Hotel van Oranje  

Bij beschikbaarheid bieden wij tegen vergoeding parkeerruimte in de hotelgarage of op het hotelparkeerterrein aan. Parkeren op ons hotelparkeerterrein bedraagt €20,- per dag. Wilt u uw auto liever in onze hotelgarage parkeren? De kosten hiervoor bedragen €35,- per dag. Op basis van beschikbaarheid kunnen wij een plek in onze garage voor u reserveren. Hotel van Oranje heeft in de parkeergarage ook twee Tesla oplaadpalen tot 11kW. Mocht u hier gebruik van willen maken, laat het ons weten. Wij kunnen hier dan rekening mee houden.


Parkeren in Noordwijk aan Zee  

De parkeertarieven in Noordwijk aan Zee zijn als volgt: maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Eerste 2 uur voor €1,- per uur, vervolgens €2,- per uur. Een dagkaart kost u €22,-.


Lees meer Lees minder

Benieuwd naar onze kamers?

Bekijk onze Kamers & Suites
Kamer Hotel van Oranje Zeezicht Noordwijk aan Zee