Noordwijk is een veelzijdige badplaats van internationale allure, mede door de zeer centrale ligging tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. De grootste blikvanger van de kustplaats is het 13 kilometer lange zandstrand, maar ook de gezellige boulevard en de oude dorpskern zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Direct aan zee en in het hart van de Bollenstreek nabij de Keukenhof gelegen, wordt Noordwijk ook wel dè bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Noordwijk kent een bruisend uitgaanscentrum en er worden genoeg activiteiten georganiseerd, klik hier voor een actueel overzicht van activiteiten en evenementen in en rondom de Hotels van Oranje. Op onze arrangementenpagina vind u ook verschillende buitenactiviteiten in en om Noordwijk in combinatie met een verblijf bij de Hotels van Oranje. 

Voor meer informatie over Noordwijk en activiteiten in de omgeving kunt u terecht bij een van onze Front Office medewerkers, zij adviseren u graag. 

Route naar Hotel van Oranje

Op ongeveer 30 minuten van Amsterdam en 20 minuten rijden vanaf Schiphol ligt Noordwijk aan Zee, the Beach of Amsterdam! Hier aan de prachtige boulevard, ligt Hotel van Oranje, Autograph Collection by Marriott. Zowel met de auto als het OV is Hotel van Oranje goed te bereiken. 

Parkeren bij Hotel van Oranje  

Bij beschikbaarheid bieden wij tegen vergoeding parkeerruimte in de hotelgarage of op het hotelparkeerterrein aan. Parkeren op ons hotelparkeerterrein bedraagt €20,- per dag. Wilt u uw auto liever in onze hotelgarage parkeren? De kosten hiervoor bedragen €35,- per dag. Hotel van Oranje heeft in de parkeergarage ook twee Tesla oplaadpalen tot 11kW. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan tijdig aan dan kunnen wij een plek voor u reserveren.  

Parkeren in Noordwijk aan Zee  

De parkeertarieven in Noordwijk aan Zee zijn als volgt: maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Eerste 2 uur voor €1,- per uur, vervolgens €2,- per uur. Een dagkaart kost u €22,-.

Honden  

Honden zijn meer dan welkom bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee zo lang ze tam zijn en aan de lijn. De kosten bedragen €40,- per hond per nacht. Neemt u uw hond mee? Wij stellen het zeer op prijs als u dit tijdens uw boeking kenbaar maakt zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Vanaf 1 september t/m 31 mei mag over het gehele strand van Noordwijk met honden worden gewandeld en mogen de honden ook loslopen behalve op het strand ter hoogte van Noordvoort daar moeten de honden aan de lijn (het strand tussen de rijksstrandpalen 73.000 en 71.500).

In deze periode geldt op het strand voor de beide boulevards (zijnde het strand tussen rijksstrandpaal 83.00 (afrit 2) en rijksstrandpaal 80.750 (afrit 21) een plicht tot het opruimen van de uitwerpselen van de honden.

De gemeente Noordwijk heeft een periode ingesteld tussen juni en september waarin honden niet zijn toegestaan op het strand. Meer informatie hierover is te vinden op www.noordwijk.info.

Read more Read less

Benieuwd naar onze kamers?

Bekijk onze Rooms & Suites
superior-deluxe-room-sea-view-upsell-item-17