De Hotels van Oranje bestaan uit het comfortabele Beach Hotel Noordwijk, privé Villa het 'Witte Huis' en het luxueuze Hotel van Oranje en onderscheiden zich door ‘service without limits’.

Ontstaan

De huidige eigenaren namen in 1984 het Boulevard Hotel over, vijf jaar later is Hotel Oranje overgenomen en in 1994 is het aangrenzende Beach Hotel toegevoegd. Sindsdien draagt het hotel de naam ‘de Hotels van Oranje’. Het voormalige Boulevard Hotel vormt nu de verbindende schakel tussen het comfort Beach Hotel en het luxury Hotel Oranje en het in 1997 aangekochte restaurant De Wulk is tegenwoordig Grand Café ’t Elfde Gebod. In 2010 is de bouw van Beachclub O. gestart.


Ligging

De Hotels van Oranje liggen direct aan de levendige boulevard en het langgerekte strand (13 km) van Noordwijk aan Zee. Noordwijk is een veelzijdige badplaats van internationale allure, centraal gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. De gezellige boulevard en de oude dorpskern zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Direct aan zee en in het hart van de Bollenstreek nabij de Keukenhof gelegen, wordt Noordwijk ook wel dé bloemenbadplaats van Europa genoemd.


Renovatie en innovatie

De afgelopen jaren hebben de Hotels van Oranje ingezet op het volledig vernieuwen van alle hotelfaciliteiten. Meest recent zijn alle hotelkamers in Hotel Oranje stijlvol gemoderniseerd. Begin 2014 zijn de Superior Deluxe kamers met compleet nieuwe badkamers opgeleverd. Ook hebben we een viertal nieuwe en eigentijdse Executive Suites! Deze prachtige suites van maar liefst 60 m2 zijn een oase van pure luxe. De nieuwe suites hebben terrassen met ongeëvenaard zeezicht! Naast de hotelkamers zijn de afgelopen jaren ook de stijlvolle Imperial Bar, Aqua Sauna & Oranje, Beauty Oranje, vergaderzalen en de hotel lobby vernieuwd. Innovatie is belangrijk voor de Hotels van Oranje en ook de komende tijd zal er flink geïnvesteerd worden.


Duurzaamheid

De Hotels van Oranje beschikken over het prestigieuze Green Globe certificaat; dit is een wereldwijd erkend certificeringprogramma op het gebied van duurzaamheid voor de reis- en gastvrijheidsindustrie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een zeer belangrijke pijler binnen de Hotels van Oranje. Zo zijn wij na 5 jaar het Green Globe certificaat te hebben behaald, gold member geworden en daar zijn we trots op!


Toekomst

De nieuwbouwplannen van de Hotels van Oranje geven Noordwijk een positieve impuls. De toekomstige bouwplannen van de Hotels van Oranje, bedoeld om dit initiatief voor iedereen zichtbaar te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze plannen een positieve economische impuls betekenen voor Noordwijk en de Noordwijkers. Maar overtuig vooral uzelf.


Speciaal voor de nieuwbouwplannen is een website opgericht. Klik hier om naar de website te gaan

Lees meer Lees minder

Bent u benieuwd naar onze kamers en suites?

Klik hier om ze allemaal te bekijken!
Suite Hotel van Oranje