Een bijzondere dag met een bijzondere invulling, natuurlijk op een bijzondere locatie! Er is geen betere plek om te trouwen op het strand dan bij Beachclub O

Samen met u organiseren wij uw dag compleet tot in de puntjes verzorgd. Onze ervaren eventmanagers kunnen voor u de aankleding van de locatie, de muziek en de bruidstaart en catering verzorgen. Maar u kunt er ook voor kiezen uw hele dag zelf te organiseren, wij zijn er dan ook om u te ondersteunen. Hotel van Oranje en Beachclub O. zijn beiden officiele trouwlocaties dus u kunt uw ceremonie, receptie, diner en feest op een locatie organiseren.Om uw trouwdag compleet te maken kunt u ook overnachten in een van onze suites.
U kunt de dag ontspannen beginnen met een massage en beautybehandeling bij Beauty Oranje. Laat vervolgens uw bruidskapsel en make-up verzorgen door Hairstudio & Beauty Oranje. Ons professionele team maakt van u de mooiste bruid.Hoe groot of klein u het ook wil vieren, de mogelijkheden zijn eindeloos. De zalen in Hotel van Oranje zijn flexibel en Beachclub O. kunnen worden vergroot tot Beachclub O. XXL met een capaciteit van 1200 personen. Voor een kleinere bruiloft kunt u bijvoorbeeld Beachclub O. ook voor een gedeelte afhuren vanaf 10 personen.
 

Lees meer Lees minder

Geen wens is te gek, wij bieden onbegrensde mogelijkheden!

Neem direct contact op met onze eventmanagers