Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:

Let op! Hotel van Oranje is tot Q1 2024 gesloten in verband met een grootschalige verbouwing.

Massages

Heeft u klachten of wenst u gewoon optimaal te ontspannen? De top masseurs van Beauty Oranje bieden de oplossing voor elk gewenst doeleinde. Bij Beauty Oranje staat resultaat voorop. Of u nu kiest voor een intensieve sportmassage, een stimulerende bindweefselmassage of een ontspannende hotstone massage, uw wensen staan centraal in de gehele behandeling. Kies voor een heerlijke massage in de salon van Beauty Oranje.

1-hot-stone-0

Hot Stone Massage

Deze unieke massage, met gebruik van hete stenen, is uiterst effectief. Door de speciale warmtewerking, vindt er niet alleen een diep niveau van ontspanning plaats, maar wordt ook het zelf herstellende vermogen van het lichaam verbetert.

Meer Informatie
2-1-bindweefsel-massage-overview2-0

Bindweefsel-massage

Een intensieve massage gericht op de doorbloeding en het onderhuidse bindweefsel van de benen. Laat u 55 minuten in de watten leggen door een van onze top masseurs met verbluffend resultaat!

Meer Informatie
4-sportmassage

Sportmassage

Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastingsverschijnselen met als gevolg achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt. Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en neemt de kans op blessures aanzienlijk af.

Meer Informatie
klassieke-massage

Klassieke Massage

Een massage met een rijke mix van de Westerse gezondheidszorg en de Oosterse filosofie als belangrijkste uitgangspunten. Laat u verrassen door deze unieke massage met als uitgangspunt ontspanning, kalmering en innerlijke rust.

Meer Informatie
2-1-bindweefsel-massage-overview2-4

Masseurs

Lees wat onze masseurs als specialisatie hebben en waarom ze masseren zo leuk vinden! Ze stellen zich graag aan u voor!

Meer Informatie
  • Beste Prijsgarantie
  • 10% Restaurants Kortingspas
  • 24-uurs Annuleringsbeleid
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht