Culinaire verwennerij

Kom binnen bij de restaurants van Oranje! Of het nu is voor een heerlijke kop koffie met gebak op een zonovergoten terras of een uitgebreid diner met bijpassende wijnen. Wie wil profiteren van het strand, de zee, drankjes en het spectaculaire uitzicht is bij ons van harte welkom. Met zes restaurants en vier bars valt er in Noordwijk aan Zee héél wat te genieten. 

1-dutch-overview-1
1-1-fine-dining-overview-0
1-3-dutch-keuken-overview-0
1-4-dutch-overview-4-2
dutch-overview-terras-2

Restaurant DUTCH!

‘Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs!’ zo laat de keuken van DUTCH! zich omschrijven. Verse streekproducten worden heerlijke gerechten in de open keuken of aan tafel tijdens een tafelbereiding. 

Restaurant DUTCH
2-bco-overview-0
2-1-bco-overview-champagne-0
2-2-bco-overview-wide-3
bco-sunrise-2

Beachclub O.

Vergeet Bloemendaal, St-Tropez en Marbella: deze zomer moet je in Noordwijk aan Zee zijn! Beachclub O. is hét strandpaviljoen met alles in huis om heerlijk te relaxen: lunch, diner, bites en bubbels. 


Naar Beachclub O.
oriento-ingredienten
oriento-interieur
5-oriento-overview-5
5-oriento-red-overview-4
oriento-terras

Oriento

In ons nieuwste restaurant 'Oriento' kunt u genieten van de lekkerste 'Asian Inspired Cuisine'. De lekkerste gerechten uit verschillende landen zoals Thailand, Cambodja, Indonesië en meer, met een Nederlandse twist!

Naar Oriento
4-steakhouse-overview-0
4-1-steakhouse-overview-2-5

Steakhouse de Harmonie

Een botermalse steak of een perfect gegrilde tonijn, hoe klinkt dat? Dat klinkt als Steakhouse De Harmonie in Noordwijk aan Zee! Kom bij ons langs voor verrassende grillgerechten en voor klassiekers zoals spareribs. 

Naar Steakhouse de Harmonie
3-1-elfde-6
3-1elfde-restaurant-overview-7
3-2-elfde-terras-6
3-elfde-entree-overview-6

Grand Café 't Elfde Gebod

Het elfde gebod is: Gij zult genieten! Ongedwongen genieten: dat doet u bij Grand Café ’t Elfde Gebod. Elke dag een High Tea at Sea, een vernieuwde menukaart en niet te vergeten: een terras met spectaculair zeezicht. 

Naar 't Elfde Gebod
6-2-bars-imperial-6
6-3-bars-overview
6-bar-overview-8
6-1-bars-overview-2-6
6-4-ibar-muur-3

Bars van Oranje

Geniet Vegas Style in de Imperial Bar van Hotel van Oranje. De lounge bar van Noordwijk aan Zee! Of kies voor een klassiekere zit in onze Bentley Bar. Wilt u gewoon even lekker ontspannen met een lekker drankje, kom dan lekker aan de bar zitten in onze Lobby Lounge Bar. 

Naar de Bar(s)
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Geniet van vele voordelen
  • Boek veilig en vertrouwd
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht