Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:

Let op! Hotel van Oranje is tot Q1 2025 gesloten in verband met een grootschalige verbouwing.

Culinaire verwennerij

Kom binnen bij de restaurants van Oranje! Of het nu is voor een heerlijke kop koffie met gebak op een zonovergoten terras of een uitgebreid diner met bijpassende wijnen. Wie wil profiteren van het strand, de zee, drankjes en het spectaculaire uitzicht is bij ons aan het juiste adres. Met vijf restaurants en drie bars valt er in Noordwijk aan Zee héél wat te genieten. 

Beachclub O. Restaurant Hotel van Oranje

Beachclub O.

Vergeet Bloemendaal, St-Tropez en Marbella: deze zomer moet je in Noordwijk aan Zee zijn! Beachclub O. is hét strandpaviljoen met alles in huis om heerlijk te relaxen: lunch, diner, bites en bubbels. 


Naar Beachclub O.
Imperial Bar Hotel van Oranje

Pop-up restaurant Imperial Bar

Restaurant DUTCH! en Grand Café ‘t Elfde Gebod zijn afgelopen maand gesloten en inmiddels ontmanteld ter voorbereiding op de aanstaande nieuwbouw. Steakhouse de Harmonie en Restaurant Oriento zijn beide verhuisd naar een nieuwe locatie op de eerste etage met spectaculair zeezicht (naar de Imperial Bar). Hier verrijst komende maand een fusie van het beste dat onze restaurants te bieden hebben.

De fijne service van restaurant DUTCH!, de gemoedelijke gastvrijheid van Grand Café ‘t Elfde Gebod, de verrassende smaakcombinaties van Restaurant Oriento en de no-nonsense gerechten van Steakhouse de Harmonie... Het is allemaal zoals van ouds aanwezig.

Komende maand is dus voorlopig onze laatste kans om u te kunnen ontvangen.

Naar pop-up restaurant Imperial Bar
  • Beste Prijsgarantie
  • 10% Restaurants Kortingspas
  • 24-uurs Annuleringsbeleid
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht