De verschillende sauna’s, ons stoombad, de jacuzzi, de neveltuin en de zonnebanken maken uw ontspanning compleet. Wij beschikken over de ultieme faciliteiten voor een heerlijk dagje wellness in Noordwijk.

Met 1500 m2 Pure Wellness, vakkundig en vriendelijk personeel en de beste ruimtes is Aqua & Sauna Oranje onmisbaar in uw ontspanning. De twee professionele zonnebanken zorgen voor 365 dagen per jaar zomer! Geniet van professionele zonnebanken veilig en vertrouwd. 

De met luxe overgoten sauna bied een 80 en 90 graden sauna, goed voor de doorbloeding van het lichaam, een gezonde huid, een beter afweersysteem, pijnbestrijding en een verbeterde ademhaling. Zeker voor mensen met astma en andere aandoeningen aan de luchtwegen, kan een bezoek aan de sauna wonderen verrichten. Hoe beter de ademhaling, hoe gezonder het lichaam. De hitte kuur zorgt er tevens voor dat eventuele vermoeide, vastzittende en verzuurde spieren makkelijker en sneller herstellen. Dankzij het saunagebruik raak het lichaam de afvalstoffen kwijt zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Uiteraard is de sauna ook intens ontspannend. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan de sauna!

Blaas stoom af in ons stoombad! In het stoombad krijgt u een diepe reiniging van de huid. Door de hoge luchtvochtigheid in combinatie met warme temperaturen ga je sterk transpireren. Uw huidporiën gaan open, waardoor afvalstoffen de huid verlaten. Een sessie in een stoomcabine helpt u ontspannen op hoog niveau. U krijgt er extra energie van, voelt zich mentaal rustiger en u word er gelukkiger van. 

Maak uw hoofd leeg en droom weg tijdens uw jacuzzi sessie. Het ontspannende effect zorgt ervoor dat u uw hoofd beter leeg kunt maken waardoor u beter gewapend bent tegen de dagelijkse stress. De neveltuin zorgt voor de nodige verfrissing na de ontspanning.

Eindig met een van de professionele zonnebanken voor gezondheid van binnen en een gezonde kleur van buiten. Reserveer uw bezoek aan de sauna en maak uw dag compleet met een verblijf bij Hotel van Oranje.

Lees meer Lees minder

Na het zonnen een lekker hapje eten?

Klik hier voor onze restaurants!
Restaurant Beachclub O Noordwijk aan Zee dineren