Let op: in verband met de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een aangepaste verkleinde kaart.

Onze chef-kok geeft een speelse ‘Touch of Dutch’ aan duurzame, dagverse streekproducten bereid op culinaire wijze. Restaurant DUTCH! is ‘vernieuwend, fris en toch vertrouwd!’. Laat u verrassen door spannende gerechten. Meekijken terwijl uw gerecht wordt bereid? Bij ons kan dit! Meerdere gerechten worden aan uw tafel bereid en door de open keuken kunt u zelf ervaren hoe onze chef-kok zich met passie inzet om uw smaakpapillen te laten tintelen. Verser dan dit wordt het niet!

Kies de Chef's favoriet ‘Krijns Keuze DUTCH!’ of uit een van de andere passievolle gerechten van het menu. Het vlees van Krijns Keuze is afkomstig van het vrije Noordwijkse weiderund. Het malse van de ossenhaas of het stevigere, smaakvolle entrecote wordt gecombineerd met onze rijkelijke stroganoff. ‘Krijns Keuze’ is een van de smaakmakers die wordt geflambeerd aan uw tafel en dus een feestje voor het oog en een feestje voor de mond. 


Proef de beste ingrediënten van Hollandse bodem, uitgebreid met perfect bijpassende wijnen uit onze wijncollectie. ‘Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs!’ zo laat de keuken van DUTCH! zich omschrijven.


De unieke ligging van restaurant DUTCH! pal aan het strand van Noordwijk , maakt ons restaurant ‘the place to be’. U wordt verwend door Oer-Hollandse gastvrijheid in een gezellige en intieme sfeer. Dit maakt onze locatie bijzonder geschikt voor groepen. Hierin denken wij graag met u mee! Met de apart gelegen, sfeervolle zaal ‘L’Hermitage’, kunnen we veel voor u betekenen. 


Geniet van verrukkelijke gerechten en een gezellig Hollandse ambiance terwijl u de zon ziet verdwijnen in de golven van de Noordzee. Bereid u voor op tintelende smaakpapillen tijdens onze exclusieve, culinaire verwennerij! 

Lees meer Lees minder

Wilt u niet meer naar huis hoeven rijden na het eten?

Boek een overnachting!
Suite Hotel van Oranje