Klassieke luxe, dat is een Van Oranje Suite in Hotel van Oranje. De stijlvol, met klassiek meubilair ingerichte suites voldoen aan alles wat u kan wensen. Voor dé suite in Noordwijk hoeft u niet verder te zoeken.

De badkamer is uitgerust met een aparte douche en een jacuzzi om volledig in te ontspannen. Alle faciliteiten zijn voor u aanwezig. 

Deze suite is voor zowel leisure als business doeleinden volledig geschikt. Het slaapgedeelte en de living zijn van elkaar gescheiden, zodat u in alle rust en privacy uw zakelijke gasten kunt ontvangen. U maakt gebruik van gratis highspeed Wi-Fi en u beschikt over alle ruimte om nog wat te werken. Business en Leisure lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. 

Wilt u zich volledig wanen in perfectie? Kies dan de Van Oranje Suite met een fenomenaal uitzicht over het strand en de zee van Noordwijk. Het is de perfecte plek om tot rust te komen of nog even te werken. 

Ontspan in de jacuzzi, geniet van het uitzicht op zee of proost op een onvergetelijk verblijf in Hotel van Oranje met een drankje uit de minibar. Onze professionele medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf een gouden randje krijgt. 

Onze suites kunnen eventueel samen met onze exclusieve villa Het Witte Huis worden gereserveerd. Met "Het Witte Huis" beschikt u over uw eigen privé villa aan de boulevard met luxe huiskamer, dinerkamer, privé terras en tuin. Een prachtige gelegenheid voor u en uw zakenpartners om bijeen te komen.

Lees meer Lees minder

Wilt u toch liever iets ruimer?

Upgrade naar een Executive Terrace Suite
Executive Suite Hotel van Oranje