Waan uzelf in pure luxe en boek één van onze exclusieve Executive Terrace Suites. Ervaar de vorstelijke gastvrijheid op één van de mooiste plekjes aan de Hollandse Riviera!

Ontbijt in de zon terwijl u uitkijkt over de ruisende Noordzee of proost met mooie bubbels op een heerlijk verblijf, terwijl u eersterangs plekken heeft op de beroemde zonsondergang van Noordwijk aan Zee. Mooier wordt het niet!


De parel onder de hotelsuites in Noordwijk en volledig ‘top of the bill’ zijn de prachtige Executive Terrace Suites. Deze exclusieve suites bieden u maar liefst 60 m² aan pure luxe. In deze suite ontbreekt het u werkelijk aan niets en wordt er aan al uw wensen gedacht.

Bij binnenkomst, is de entree voorzien van een gastentoilet en een ruime minibar. De suites hebben daarnaast een apart woon- en werkvertrek en een apart slaapgedeelte. Dit geeft u alle rust, ruimte en privacy om uw zakelijke gasten te ontvangen.

Via de glazen schuifdeuren loopt u vanuit het woon-werkgedeelte naar het slaapgedeelte waar ook de badkamer zich bevindt. De royale badkamer heeft een ruime, luxueuze inloop-regendouche, dubbele wastafel en een riant ligbad. Alle faciliteiten zijn er op berust, om u een zo ontspannen en fijn mogelijk verblijf te bieden.

Waan uzelf op het strand terwijl u nog in bed ligt. Het bed is zo geplaatst, dat wanneer u de elektrische gordijnen van uit uw bed opent, u recht op zee uitkijkt. Het is de meest mooie manier van slapen en wakker worden. Om het plaatje compleet te maken, beschikt u over een enorm terras van maar liefst 25 m² met loungebedden.

Lees meer Lees minder

Geniet van eeen weldadige beauty behandeling?

Bekijk ons aanbod
Behandeling Beauty Oranje Hotel van Oranje