Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:

Let op! Hotel van Oranje is tot Q1 2025 gesloten in verband met een grootschalige verbouwing.

Aqua & Sauna Oranje

1500 m² Pure Wellness, dat is Aqua & Sauna Oranje in Noordwijk! Ons golfzwembad van 30 meter lang heeft standaard een temperatuur van 32 graden. De verschillende sauna’s, ons stoombad, de jacuzzi, de neveltuin en de zonnebanken maken uw ontspanning compleet. Liever inspanning? Geen probleem, wij hebben uitgebreide fitnessfaciliteiten voor een heerlijke workout. Even bijkomen met een hapje en een drankje doet u in de bar in Aqua & Sauna Oranje. 

3-0-pool-overview-1

30-meter golfslagbad

Een golfslagbad in uw eigen hotel? Bij Hotel van Oranje vindt u het grootste golfslagbad in een hotel van Europa en kunt u zich geweldig vermaken in de levensechte golven.

Lees meer over ons zwembad!
1-zwemles-1

Zwemlessen en Abonnementen

Ook voor zwemlessen en vrij zwemmen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk voor tarieven en details onder "Meer informatie".

Meer Informatie
4-sauna-2

Sauna & Zonnebank

Verschillende sauna’s, zonnebanken en bijbehorende faciliteiten maken uw ontspanning compleet! Waan uzelf in de luxe overgoten sauna of kom relaxen onder de zonnebank voor een gezonde kleur. Kom daarna bij met een hapje en een drankje.

Meer Informatie
5-massage-9

Massages

Zeer professionele massages door top masseurs! Laat u verwennen door Manav of Marianne en geef uw lichaam de aandacht die het verdient. Met een ruim aanbod aan vakkundige massages is er voor elk doeleinde de juiste behandeling.

Massages
6-poolbar-0

Dinner @ the Poolside

Lekker eten terwijl uw kinderen zich vermaken in het zwembad? In Hotel van Oranje kunt u bij het zwembad genieten van heerlijke hapjes en uitgebreide diners.

Meer Informatie
  • Beste Prijsgarantie
  • 10% Restaurants Kortingspas
  • 24-uurs Annuleringsbeleid
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht