Aqua & Sauna Oranje biedt u verschillende arrangementen voor uw dag bij het zwembad. U waant zich in Aqua & Sauna in Noordwijk in een waar zwemparadijs waar alles mogelijk is. Het golfslagbad ligt aan uw voeten terwijl u geniet van een heerlijke lunch of geserveerd diner bereid door de chefs van Hotel van Oranje.

Luncharrangement – Lunch aan de waterkant van 07:00 tot 14:00

Terwijl uw kinderen hun zwemvaardigheden onder de knie proberen te krijgen, kunt u alleen of samen met anderen heerlijk genieten van toegang tot het zwembad, de wellness faciliteiten en de sauna’s plus een a la carte lunch bereid door ons keukenpersoneel. Voor € 19,50 per volwassene en € 10,00 per kind (kinderen tot 14 jaar) kunt u van 07:00 tot 14:00 gebruik maken van het zwembad en de sauna faciliteiten inclusief een a la carte lunch bij het zwembad. Let op: kinderen hebben geen toegang tot de sauna.


Dinerarrangement inclusief de hele dag toegang tot de wellness faciliteiten en sauna’s

Van 07:00 tot 20.00 uur kunt u voor € 29,50 per volwassene en € 15,50 per kind (kinderen tot 14 jaar) genieten van toegang tot het zwembad, de wellness faciliteiten en de sauna’s inclusief een heerlijk 2-gangendiner (hoofd- en nagerecht exclusief dranken) bereid door onze chef-koks, waardoor u terwijl u uw kinderen in de gaten houdt toch gezellig een hapje kunt eten.

Ook wanneer u een lekker weekend weg bent en uw kinderen lekker in het zwembad aan het spelen zijn kunt u van dit diner gebruik maken. Zo hoeven uw kinderen niet stil te zitten terwijl jullie met zijn allen wachten op het diner, maar kunnen zij lekker spelen in het golfslagbad. Wanneer het diner op tafel komt zijn ze in twee stappen weer bij u terug aan tafel. 

Na het diner kunt u samen met uw vrienden/vriendinnen nog even lekker natafelen, terwijl uw kinderen weer terug het water in rennen en u ze niet uit uw oog hoeft te verliezen.


Small bites & drinks

Ook voor tussendoor heeft de pool bar van ons prachtige golfslagbad genoeg keuze. Lekkere drankjes en kleine hapjes als bitterballen en mini-snacks kunt u tijdens de openingstijden van de pool bar tegen betaling verkrijgen.

Lees meer Lees minder

Zin in een heerlijke massage?

Klik hier om ons aanbod te bekijken!
massage-upsell-item-7