Noordwijk aan Zee staat bekend om haar adembenemende uitzicht. In de Superior Deluxe Room in Hotel van Oranje kunt u 's nachts de zee horen ruisen.. Sla de gordijnen open, geniet van een luxe hotelkamer in Noordwijk en tuur eindeloos over de Noordzee.

Het interieur van de hotelkamers is recentelijk compleet gemoderniseerd, waardoor hij kleurrijker en nog sfeervoller is. Alle Superior Deluxe Kamers staan in het teken van ‘strand en zee’, waardoor u zich op de hotelkamer al op het strand zult wanen. Het maakt de beleving compleet! Ook de luxueuze en sfeervolle badkamers zijn recentelijk gerenoveerd en voorzien van een ruime inloop-regendouche en alle moderne faciliteiten waar u behoefte aan heeft tijdens uw verblijf. De ontspanning krijgt een fijne afwerking door de warme badjas en badslippers die wij alvast voor u klaarleggen. 


Geniet op uw hotelkamer in Noordwijk aan Zee van een prachtig uitzicht over het pittoreske Noordwijk aan Zee of op de schitterende boulevard en het strand. Loop naar buiten en u staat direct op het fenomenale strand waar altijd leven is! Het zal u in een Superior Deluxe Room aan niets ontbreken!


Overnacht bij Hotel van Oranje en word gratis lid van Marriott Rewards. Uw overnachtingen zijn geld waard. Spaar punten die u kunt inwisselen bij ieder aangesloten Marriott hotel wereldwijd. Vraag ernaar bij de receptie.

Read more Read less

Wilt u toch liever iets ruimer?

Upgrade naar een suite
van-oranje-suite-upsell-item-8