Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:

Massages

Heeft u Klachten of wenst u gewoon optimaal te ontspannen? De top masseurs van Beauty Oranje bieden de oplossing voor elk gewenst doeleinde. Bij Beauty Oranje staat resultaat voorop. Of het gaat om een intensieve sportmassage, stimulerende bindweefselmassage of ontspannende hotstone massage, uw wensen staan centraal in de gehele behandeling. Kies voor een heerlijke massage in de salon van Beauty Oranje.

Beauty Oranje Noordwijk aan Zee hot stone massage

Hot Stone Massage

Deze unieke massage, met gebruik van hete stenen, is uiterst effectief. Door de speciale warmtewerking, vindt er niet alleen een diep niveau van ontspanning plaats, maar wordt ook het zelf herstellende vermogen van het lichaam verbetert.

Hot Stone Massage
Beauty Oranje Noordwijk aan Zee bindweefsel massage

Bindweefsel-massage

Een intensieve massage gericht op de doorbloeding en het onderhuidse bindweefsel van de benen. Laat u 55 minuten in de watten leggen door een van onze top masseurs met verbluffend resultaat!

Bindweefselmassage
Beauty Oranje Noordwijk aan Zee sportmassage

Sportmassage

Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastingsverschijnselen met als gevolg achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt. Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en de kans op blessures neemt aanzienlijk af.

Sportmassage
Beauty Oranje Noordwijk aan Zee klassieke massage

Klassieke Massage

Een massage met een rijke mix van de Westerse gezondheidszorg en de Oosterse filosofie als belangrijkste uitgangspunten. Laat u verassen door deze unieke massage uitgevoerd door top masseurs voor ontspanning, kalmering en innerlijke rust.

Klassieke Massage
Beauty Oranje Noordwijk aan Zee bindweefsel massage

Masseurs

Lees wat onze masseurs als specialisatie hebben en waarom ze masseren zo leuk vinden! Ze stellen zich graag aan u voor!

Onze Masseurs
  • Beste Prijsgarantie
  • 10% Restaurants Kortingspas
  • 24-uurs Annuleringsbeleid
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht