Deze unieke massage, met gebruik van hete stenen, is uiterst doeltreffend. Niet alleen omwille van de warmtegeleiding, maar ook omdat ze een invloed uitoefenen op de energiecentra voor het evenwicht van lichaam en geest.

Massage is een manier om spanning effectief af te bouwen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen. Het lichaam maakt tijdens een massage het oxytocine ‘gelukshormoon’ aan waar u blij en gelukkig van wordt. Het lichaam krijgt de kans te herstellen van stress. Neem de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid en laat u preventief of met klachten behandelen bij Beauty Oranje. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de bevolking die regelmatig een massage ondergaan, minder vatbaar zijn voor ziektes vanwege een goed werkend immuunsysteem, positiever zijn en minder last hebben van stress. 

Voor de Hot Stone massage worden basaltstenen gebruikt. Basalt is een hand- en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.Door deze speciale warmtewerking van de steen, kan er tijdens de massage niet alleen op een diep niveau ontspanning plaatsvinden, maar wordt ook het zelf herstellende vermogen van het lichaam verbetert.

Met de Hot Stone massage bent u gegarandeerd van ontspanning. De warme basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius stimuleren de doorbloeding en de organen en helpt het lichaam sneller afvalstoffen af te voeren. Door de combinatie van warmte en bewegingen over het lichaam werkt de massage dieper in op het spierweefsel als een normale massage. Dit is dus extra effectief!

Laat u verwennen en reduceer spanning, stress, spierproblemen, spijsverteringsproblemen, slechte doorbloeding en gewrichtsproblemen. Met negen salons, twee topmasseurs, verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen, manicure/pedicure, een Hairstudio en nog veel meer heeft Beauty Oranje alles in huis om uw bezoek tot in de perfectie te laten verlopen. Wij werken uitsluitend met de beste producten, vakkundig personeel en meest effectieve behandelingen. Schoonheid krijgt bij ons een nieuwe betekenis. 

Bel of kom langs voor persoonlijk advies door onze Beauty Adviser of een van onze masseurs.

Lees meer Lees minder

Na het ontspannen een heerlijk diner?

Klik hier voor onze restaurants
diner-food-upsell-item-3