Onze gediplomeerde masseurs Manav en Marianne stellen zich graag aan u voor, zo weet u dat u in goede handen zal zijn!

“Samen met de gast kijken naar een gepaste massage, met daarbij de juiste adviezen en voeding opties, hou ik ervan als er een balans komt bij de gasten tussen lichaam en geest.” 

Manav is gediplomeerd massage therapeut, zijn specialisaties liggen in sportmassage en therapeutische massages, toch draait hij zijn handen ook niet om voor de onderstaande massages. Hij heeft een goede kennis van het samenspel tussen lichaam en voeding en kan als gewenst hier ook advies in geven, voor een optimaal behandelresultaat. Samen met de gast kijkt Manav altijd naar een gepaste massage voor de gast en stelt indien nodig een behandelplan samen voor een optimaal resultaat. 

“Gasten een optimale behandeling geven, waarbij de gast centraal staat en er weer balans komt tussen lichaam en geest, is voor mij de ultieme beloning.” 

Marianne is onze dame in het team van masseuses en een heuse aanwinst. Zij is gediplomeerd masseuse en reiki therapeut. Haar focus ligt op het herstel, gezond en soepel houden van het lichaam, waarbij zij altijd met de gast overlegd waar de pijnpunten liggen en hierdoor op maat gemaakt massages biedt. Maar ook voor een heerlijke ontspanningsmassage bent u bij Marianne in goede handen. Marianne is gespecialiseerd in de onderstaande behandelingen. 

- Ontspanningsmassage: Ontspanningsmassage is een cadeau voor u zelf, om uw vitaliteit te behouden of te hervinden. Een ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief en draagt bij aan een goede gezondheid.  

- Klassieke massage: Klassieke massage wordt hoofdzakelijk toegepast ter sedatie. Dit houdt in dat dit een kalmerende en rustgevende werking heeft.

- Sportmassage: Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en neemt de kans op blessures aanzienlijk af.

 - Reiki: Door de eeuwenoude techniek van een Reiki massage is het mogelijk om de energie van het lichaam te verhogen, pijn te verlichten en het herstelvermogen van uw lichaam te verhogen.

 - Zwangerschapsmassage: Zwangerschapsmassage is ervoor om jou en je kindje even die welverdiende rust te geven. Na deze massage voelt u zich weer sterk en bent u weer helemaal ontspannen.

 - Hotstone massage: Deze unieke massage, met gebruik van hete stenen, is uiterst doeltreffend.

 - Therapeutische massage: Een therapeutische massage heeft als doel de lichaamsfuncties weer te normaliseren, stress en spanningen te verminderen en de werking van de zenuwen en bloedtoevoer te verbeteren.

 - Shiatsu:  De weldadige werking van een Shiatsu massage werkt verlichtend bij stress, spier- en gewrichtsklachten. Shiatsu massage versterkt uw basisconditie, revalitiserend, ontspant en kalmeert.

 - Voetreflexologie: Geniet van deze gerichte voetmassage met behulp van drukpunttechnieken. Met een verkoelende gel.  

 - Bindweefselmassage: Door deze massagevorm wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Tevens neemt de doorbloeding toe, verbetert de staat van het bindweefsel en kunnen verklevingen verminderen.

 - Stoelmassage: Op een ergonomisch ontwikkelde stoel worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen gemasseerd.

 - Guasha (in combinatie met massage): Tijdens een Guasha behandeling worden uw merdiaan en reflexzones door middel van een platte schijf van hoorn en geneeskrachtige kruidenolie behandeld.

Lees meer Lees minder

Na de massage een heerlijk diner?

Klik hier voor onze restaurants
diner-class-upsell-item-2