Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt en is een reflexzonemassage. In het lichaam bevinden zones die in verbinding staan met alle klieren, organen, en andere lichaamsdelen. Door de zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Een prikkel wordt gegeven door middel van verschillende massagetechnieken met de handen toe te passen. Deze technieken kunnen variëren van lichte aanrakingen (oppervlakkige strijken), tot het rollen van de huid. Door deze massagegrepen wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd, en tevens neemt de doorbloeding toe en verbetert de staat van het bindweefsel en kunnen verklevingen verminderen.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren en zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Onze top masseur past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken, vervormen de bindweefselcellen, waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. Laat u 55 minuten in de watten leggen door een van onze professionele masseurs en geniet van het resultaat. 

Met negen salons en twee top masseurs bent u bij Beauty Oranje in goede handen voor al uw wensen. Maak een afspraak voor een intake gesprek of advies rondom klachten en preventieve wensen. Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste producten, vakkundig personeel en de meest effectieve behandelingen. Met een unieke locatie aan het strand van Noordwijk aan Zee is Beauty Oranje een van de mooiste en meest unieke beautycenters van Nederland. 

Het personeel streeft ten alle tijden naar het beste resultaat voor u, waarin de wensen en behoefte centraal staan. Naast massages voorziet Beauty Oranje dagelijks vele gasten van lichaams- en gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure en nieuwe looks in de Hairstudio Oranje. U bent van harte welkom!

Lees meer Lees minder

Na een ontspannende massage ook een heerlijk diner?

Klik hier voor onze restaurants
diner-upsell-item-0