Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Het helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. De sportmasseur kan u ook adviseren over de juiste manier van bewegen. Als u uw spieren intensief gebruikt, heeft u lichaam meer aandacht nodig. De betrokken spiergroep wordt direct aangepakt door onze top masseurs. Bij het masseren worden de afvalstoffen uit de spieren gemasseerd die de pijn of kram veroorzaken of kunnen veroorzaken. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed waardoor het herstelproces van uw lichaam versneld wordt. Bij Beauty Oranje streven we naar een optimale behandeling van uw herstel!

Sportmassage is bedoeld voor zowel recreatieve sporters als mensen die hun sport op hoger niveau beoefenen. Zelfs als er geen klachten zijn, is een bezoek aan de sportmasseur zinvol. Sporten is gezond en om gezond te blijven is het noodzakelijk om regelmatig te bewegen. Het niveau is minder van belang als er maar plezier en voldoening aan wordt beleefd.

Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastingsverschijnselen met als gevolg achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt. Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en de kans op blessures neemt aanzienlijk af. Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste producten, vakkundig personeel en meest effectieve behandelingen. Met negen salons en twee top masseurs ben u bij Beauty Oranje in goede handen voor elk massage doel! 

De top masseurs staan klaar om u van passend advies te voorzien en wellicht een behandelplan voor te schrijven. Laat u 25 of 55 minuten verwennen in een van de mooiste en meest unieke beautycenters van Nederland. Met een unieke locatie aan het strand van Noordwijk aan Zee beleeft u maximale ontspanning. Naast massages kunt u bij Beauty Oranje terecht voor huid advies, de meest exclusieve producten, lichaams- en gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure en nog veel meer! U bent van harte welkom voor een afspraak of advies in onze Salon. 

Lees meer Lees minder

Na de massage een heerlijk diner?

Klik hier voor onze restaurants
diner-food-bco-upsell-item-2