Klassieke massage is een vorm van massage waarin zowel de kennis van de Westerse gezondheidszorg als de Oosterse filosofie een belangrijke rol speelt. Een gezonde geest en een gezond lichaam. Deze factoren bepalen voor het grootste deel de kwaliteit van het leven. Een goed verzorgd lichaam draagt bij aan een gezonde geest, en hierbij kan deze massage een belangrijke rol spelen. Wist u dat deze massage ook op het strand gegeven kan worden? Ultieme ontspanning!

De klassieke massage ontspant de spieren waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich te herstellen. Het lichaam voelt hierdoor prettiger aan en kan beter worden belast. Klassieke massage wordt hoofdzakelijk toegepast ter sedatie. Dit houdt in dat dit een kalmerende en rustgevende werking heeft.   

Met de unieke locatie aan het strand van Noordwijk aan Zee is uw gehele proces een oase van rust en kalmering. Uw lichaam heeft veel te verduren. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de bevolking die regelmatig een massage ondergaan, minder vatbaar zijn voor ziektes vanwege een goed werkend immuunsysteem, positiever zijn en minder last hebben van stress.   

Massage is een manier om spanning effectief af te bouwen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen. Tijdens de massage maakt het lichaam oxytocine aan, oftewel het gelukshormoon, waar u blij en gelukkig van wordt. Het is belangrijk om uw verantwoordelijkheid te nemen over uw gezondheid en u te laten behandelen tegen (preventieve) klachten.   

Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste producten, vakkundig personeel en de meest effectieve behandelingen. Met negen salons, een unieke locatie en twee top masseurs bent u bij Beauty Oranje in goede handen voor al uw wensen. Laat u adviseren en maak een afspraak!

Lees meer Lees minder

Na de massage een heerlijk diner?

Klik hier voor onze restaurants
diner-food-bco-upsell-item-2