Aromatherapy Associates geldt al ruim dertig jaar als een absolute autoriteit op het gebied van aromatherapie. Het merk werd in 1985 vanuit huis in Londen opgericht door Geraldine Howard en Sue Beechey en mocht prinses Diana tot haar eerste klanten rekenen. Inmiddels werkt het exclusieve merk samen met een groot aantal van de meest luxueuze spa’s ter wereld en is Aromatherapy Associates verkrijgbaar in 45 landen. De filosofie van Aromatherapy Associates is echter nooit veranderd. Nog altijd zien Howard en Beechey het als hun doel om de wereld kennis te laten maken met de pure kracht van essentiële oliën en het verbeteren van ons lichamelijke, mentale en emotionele welzijn met innovatieve producten die zowel effectief als luxueus zijn.

Aromatherapy Associates

Deze massage, die je het gevoel geeft de hele wereld aan te kunnen, begint met een consult om te bepalen wat jouw emotionele en lichamelijke behoeftes zijn. Vervolgens kies via een aroma-test jouw meest geschikte olie. De exotische geuren en therapeutische krachten van deze oliën zijn goed voor het lichaam en geest. Geniet vervolgens van een heerlijke massage die bestaat uit een combinatie van Zweedse en neuromusculaire technieken om je spieren te laten ontspannen en een gezonde bloedsomloop te stimuleren. 


De effecten van de massage voel je van je hoofd tot aan je tenen; alle stress en spanningen zullen van je afglijden, zodat jij na afloop diep ontspannen bent en vol nieuwe energie.

De producten van Aromatherapy ,verrijkt met essentiële oliën, bevinden zich in onze Beauty Store, waar onze beauty advisor u graag voorziet van persoonlijk huidadvies. Met passie voor de beste producten en de puurste vormen van schoonheid bent u bij Beauty Oranje gegarandeerd van effectief succes voor al uw wensen.

Lees meer Lees minder

Een dagje weg? Maak uw uitstapje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!

Maak direct een reservering!
Aqua Sauna Oranje Zwembad Noordwijk aan Zee Hotel van Oranje