Een hoofdhuidmassage, een haarmasker van Sassoon, een uitgebreide kuurbehandeling van René Furterer en niet te vergeten een prachtig bruidskapsel! Wij hebben alles in huis om uw haar tot in de puntjes te verzorgen.

Op jouw trouwdag wilt u aan alle kanten stralen en geen zorgen hoeven te maken over uw bruidskapsel of bruidsmake-up. Samen met u gaan we bepalen welke bruidskapsel het best bij u past. We willen graag dat u zich de aller mooiste bruid voelt. Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij uw haartype en gezichtsvorm, maar nog belangrijker bij uw persoonlijkheid! Zonder een perfect bruidskapsel is het geen perfecte bruiloft. Vele enthousiaste bruiden zijn u voor geweest! Met een scala aan inspiratie is er voor ieder wat wils. Kort haar, lang haar, vlechten of krullen, onze specialist weet precies wat er moet gebeuren om uw dag compleet te maken.

Bang dat u haar niet lang of dik genoeg is voor uw gewenste bruidskapsel? Met behulp van extensions en technieken kan onze kapster u haar omtoveren tot de ‘WOW-factor’. Wij vinden het niet allen belangrijk dat u er mooi uitziet, maar dit ook daadwerkelijk voelt. Het is mogelijk om een proefsessie in te plannen om te bepalen welk bruidskapsel u tot een prachtige bruid zal maken.

Combineer het bruidskapsel met de bruidsmake-up van Beauty Oranje om de look helemaal compleet te maken. Een veelgevraagde look is de Bohemian die zich kenmerkt om haar hippie-achtige invloeden. De nonchalante hippie-look uit zich in romantiek en vrijheid. De bohemian stijl is een perfecte match met een bruiloft op het strand. Ook de klassieke bruidskapsels komen weer helemaal terug dit jaar. Het opgestoken kapsel dat past bij kroonluchters, mooie menukaarten, wit linnen en mooi bloemwerk. Zeg ‘JA’ tegen Beauty Oranje en u heeft gegarandeerd het mooiste bruidskapsel!

Lees meer Lees minder

Trouwen op het strand?

Dat doet u bij Beachclub O.!
Hotel van Oranje Noordwijk aan Zee trouwlocatie