Wanneer u een feestje, een gala of een speciale gelegenheid heeft, kunt u bij Hairstudio Oranje terecht voor het perfecte kapsel. Van chique tot klassiek, van trendy tot rommelig, alles is mogelijk. Wilt u verzekerd zijn van een perfect passend kapsel? Laat u adviseren door onze vakkundige kapper in de Hairstudio.

Onze kapper beheerst technieken als geen ander en bezorgt u graag het kapsel waarmee u ongetwijfeld de show steelt. Ook voor de man zijn er natuurlijk vele mogelijkheden waarbij ook gedacht kan worden aan een haarverzorging voor de bruiloft of laat uw haar eens stijlen voor een belangrijke sollicitatie, bespreking of ander speciaal moment. Uw uiterlijke voorkomen kan tijdens dit soort momenten van doorslag zijn. 

U kunt kiezen voor een klassiek kapsel door uw gehele haar op te steken en een verzorgde uitstraling te creëren door middel van een nette knot. Een veel gekozen trend is de Bohemian stijl waarbij de haren half worden opgestoken met een nonchalante vertoning. De Bohemian look wordt gecreëerd door een hippie-achtig, romantische en vintage twist.

Een kapsel is uiterst persoonlijk. Door middel van clipjes, extensions, bloemenkransen en andere hulpmiddelen is er voor elk persoon en iedere gelegenheid een bijpassend kapsel te creëren. Combineer het opsteken met een heerlijke hoofdhuidmassage inclusief wassen en föhnen.

Hairstudio Oranje, gevestigd in Noordwijk aan Zee is onderdeel van Beauty Oranje en biedt meer dan alleen aandacht voor het haar. Geniet bij Beauty Oranje van gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, pedicure en manicure en nog vele andere faciliteiten. De locatie en luxe ambiance maakt Beauty Oranje een van de mooiste en meest unieke beauty centers van Nederland.

Laat u verwennen en maak een afspraak bij Hairstudio Oranje. Onze vakkundige kapper staat elke dag klaar voor advies en behandelingen.

Lees meer Lees minder

Wilt u ook een heerlijke massage?

Bekijk ons aanbod