Heeft u zin in een nieuwe look of wilt u uw haarkleur weer terug halen? Hairstudio Oranje werkt uitsluitend met de beste producten, vakkundig personeel en de meest effectieve methodes. Ontdek welke haarkleur bij uw huidtype past en kom langs voor een advies gesprek.

Kleuren hebben een speciale aantrekkingskracht en geven uitstraling aan uw leven. Wanneer u zin heeft in een nieuwe look is het essentieel eerst uw huidtype na te trekken om zeker te zijn van een mooie kleur. Niemand wil er bleek of ouder uitzien als gevolg van verkeerde kleur keuze van het haar. Vaak zijn er heel veel keuzes mogelijk, maar ligt het aan de uitstraling die u wilt geven. Houd u van een strenger, warmer, lief of zachte uitstraling? Met goed advies komt u al heel ver. Hairstudio Oranje heeft alles in huis om uw nieuwe look te realiseren.    

Bij Beauty Oranje bieden we verschillende mogelijkheden aan voor het kleuren van het haar. Dit verschilt in kleurtype, haartype en het uiteindelijke doel waarmee het haar kleur nodig heeft. We bieden kleurspoeling, high lights of hennakleuring aan. Na het kleuren is het van essentieel belang om uw haar de verzorging te geven die het nodig heeft. Goede haarproducten zorgen voor ervoor dat de kleur behouden wordt, dofheid weg gaat en het haar een gezonde look heeft.    

Hairstudio Oranje, gevestigd in Noordwijk aan Zee is onderdeel van Beauty Oranje en biedt meer dan alleen aandacht voor het haar. Geniet bij Beauty Oranje van gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, pedicure en manicure en nog vele andere faciliteiten. De locatie en luxe ambiance maakt Beauty Oranje een van de mooiste en meest unieke beauty centers van Nederland.

Bent u een zomer-, herfst-, winter- of lentetype? Ontdek uw ideale haarkleur en laat u adviseren door onze professionele kapper. Maak een afspraak en laat u verassen!     

Lees meer Lees minder

Een dagje weg? Maak uw uitstapje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!

Ga direct naar Aqua & Sauna!