Wilt u uw medewerkers of relaties een onvergetelijke ervaring bieden ter ere van bijvoorbeeld een mijlpaal of prestatie van uw bedrijf? Een bedrijfsfeest brengt collega’s dichter bij elkaar en duurzame relaties worden opgebouwd. Wij begrijpen uw wensen en behoeften, en samen met u organiseren wij een evenement, congres of feest om nooit meer te vergeten.

Hotel van Oranje als locatie en organisator biedt eindeloze mogelijkheden voor onvergetelijke feesten. Uw bedrijfsfeest kan vele vormen aannemen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een (verrassings) poolparty in ons 30 meter lange golfslagzwembad. Uw gasten beginnen in restaurant Oriento met een diner en borrel, vervolgens gaan (als verrassing) de wanden naar het zwembad open en daar staat de DJ klaar om er een bruisend feest van te maken.


Ook kunt u denken aan een dansfeest in onze Beachclub O., met mooi weer buiten met de voetjes in het zand en cocktails in de hand terwijl de DJ en live muzikanten de avond steeds swingender laten verlopen. 


Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een gala diner in onze Wintertuin. Uw gasten genieten eerst van een luxe diner, waarna ze een dansje wagen op de centrale dansvloer onder het genot van live muziek. Wat uw wensen ook zijn, Hotel van Oranje is een zeer veelzijdige locatie en onze Event Sales Managers draaien hun hand nergens voor om! Creativiteit en eigenzinnigheid zijn bij ons het uitgangspunt bij het organiseren van uw feest. 


Wij laten uw gasten zich welkom voelen door een op maat gemaakte set-up en personaliseren uw evenement met special touches. Onze chef-koks bereiden voor uw gasten unieke culinaire gerechten of kleine hapjes. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw gasten een blijvende indruk houden van het feest en uw merk. U hoeft alleen uw wensen en ideeën door te geven en onze ervaren eventmanagers organiseren alles tot in de puntjes voor u. 

Lees meer Lees minder
Strikje Bowtie Casual Chique