Na een lange dag vol vergaderingen is het tijd voor samen komen en klinken op jullie prestaties. Wat is er mooier dan met zijn allen het zwembad in te springen en even helemaal los te gaan.

Ter afsluiting van een lange dag gaat u met al uw medewerkers nog even lekker dineren in ons Aziatisch geïnspireerde restaurant Oriento. Wanneer het diner op zijn einde loopt en iedereen denkt dat het over is gaat de muur tussen het restaurant en zwembad open en verandert het afsluitende diner in een ware poolparty. De DJ begint met draaien van muziek, de danseressen staan op het podium en de barman staat klaar met bijpassende tropische cocktails. Dan zou het zo maar kunnen zijn dat na een half uur, het merendeel van uw personeel met kostuum en al in het 30 meter lange golfslagbad van Hotel van Oranje ligt.


Ook voor uw verjaardag is een poolparty een geweldig idee. Nodig uw familie en vrienden uit voor een diner en laat als verrassing de muur tussen Oriento en ons 30 meter lange golfslagbad eruit halen. Uw gasten zullen niet weten wat ze meemaken en u zult ze een feest bezorgen waar nog jaren lang over nagepraat zal worden. 


Als het enige hotel van Europa met een 30 meter lang subtropisch golfslagbad is Hotel van Oranje het ideale hotel voor uw feesten en partijen. Met een standaard temperatuur van 32 graden is het zwembad daarnaast ook altijd heerlijk op temperatuur. Elke vijftien minuten ziet u het kalme water van het subtropische zwembad veranderen in een waar golfslagbad, waardoor u zich waant in een prachtige zee van golven.


Wilt u graag even langskomen en een kijkje nemen in ons restaurant en Aqua & Sauna Oranje? U bent van harte welkom! Onze Event Sales Managers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op
Zwembad Poolparty Aqua Sauna Oranje