Wilt u samen met collega’s op een ongekende manier het jaar afsluiten en proosten op de geboekte successen? Hotel van Oranje biedt als organisator en locatie eindeloze mogelijkheden om het jaar spetterend af te sluiten en uw medewerkers met positiviteit en teamspirit het nieuwe jaar in te laten gaan. Beleef met uw bedrijf een onvergetelijke ervaring en vier het eindejaars- of nieuwjaarsfeest aan het mooiste strand van Nederland!

Hotel van Oranje beschikt over veel verschillende zalen en ruimtes om er een ongeëvenaard evenement van te maken. Van 15 tot 1500 personen, op het strand of op een van de toplocaties in het hotel. Bij Hotel van Oranje maken wij het onmogelijke mogelijk. 


Oneindige mogelijkheden 

Door de diverse toplocaties in en rondom het hotel zijn de mogelijkheden eindeloos. Van grote feesten met DJ’s, vocalisten en alles erop en eraan in onze schitterende Wintertuin tot gezellige borrels in de stijlvolle bars. Van uitgebreide diners in een van de restaurants tot eindejaarsborrels in een van onze andere prachtige zalen. 


Wilt u meerdere activiteiten met elkaar combineren? Beleef een teambuilding op het strand, borrel lekker na in Beachclub O., laat de smaakpapillen tintelen van genot met fine dining in restaurant DUTCH! of van de culinaire, Oosterse hoogstandjes in Oriento en sluit de avond af met een spetterende poolparty in ons grote golfslagbad. Hotel van Oranje heeft alles in huis om het jaar knallend af te sluiten! 


Beachclub O. grootste feestlocatie op het strand

Er is geen betere locatie voor een eindejaars- of nieuwjaarsfeest dan Beachclub O. op het strand van Noordwijk. Dit hippe en stijlvolle restaurant op het strand biedt een oneindig scala aan mogelijkheden voor verschillende evenementen. Van een onwaarschijnlijk groot feest voor wel 1500 personen, met de beste live entertainment, spectaculaire vuurwerkshows en de lekkerste gerechten en bubbels, tot kleinschalige ruimtes om op een intieme manier op het nieuwe jaar te proosten. 


Beachclub O. is de grootste feest- en evenementenlocatie op het strand van Nederland en is gegarandeerd een enorm succes voor uw eindejaarsfeest. Met Hotel van Oranje op steenworp afstand kan er bovendien tot in de vroege uurtjes worden gefeest! Dineer, swing en geniet met het hele bedrijf en ga met frisse moed het nieuwe jaar in. 


Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Bent u benieuwd hoe uw wensen zullen uitpakken? Neem contact op met onze ervaren Event Sales Managers en organiseer samen een event dat iedereen tot in de lengte van jaren zal heugen! 

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op
Beachclub O. XXL Marquis Tent