De Bars van Oranje bestaan uit de 'Vegas Style' Imperial Bar, de klassieke Bentley Bar en de centrale Lobby Bar. Vanuit zowel de Imperial Bar als de Bentley Bar heeft u bovendien een spectaculair uitzicht over de Noordzee.

Imperial Bar 

De compleet vernieuwde Imperial Bar, gelegen in Hotel van Oranje heeft één van de mooiste terrassen van heel Noordwijk! Kijk uit over de historische boulevard, terwijl u geniet van een heerlijke Gin Tonic. Wij hebben een ongekend assortiment, waarbij niks maar dan ook niks te gek is! Zo zijn er diverse Dutch Gins van top kwaliteit zoals de Hermin en Damrak Gin, maar ook Loopuyt die allemaal een uitgesproken Nederlandse smaak hebben. Maar ook diverse Taittinger Champagne, rum en veel meer. Laat één van onze ervaren barmannen uw perfecte drankje serveren, waaronder één van onze 15 speciale cocktails, zoals de Dutch Mary.  


Sluit uw feest, diner of vergadering aan zee af op een bijzondere locatie. De Imperial Bar is exclusief beschikbaar voor u en uw gasten. Ontvang uw gasten op een stijlvolle, bijzondere plek en boek de Imperial Bar als Hospitality Lounge voor uw eigen event. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel in onze bar!  


Bentley Bar 

De klassieke en tevens exclusieve uitstraling van de Bentley Bar is uitermate geschikt voor een zakelijke borrel en/of event. Wat de weersvoorspellingen ook zijn, op het terras van de Bentley Bar is het altijd aangenaam dankzij de terrasverwarming en de uitschuifbare zon-, regen- en windwering! Relax in één van onze aangename stoelen en zie de zon ondergaan, terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Met uitzicht over de boulevard en het strand van Noordwijk, is dit een van onze mooiste plekjes.  


Lobby Bar 

Onze Lobby Bar ligt centraal gelegen in Hotel van Oranje. Hier kunt u gezellig met zijn allen zitten voor een kopje koffie of thee. Daarnaast is dit een heerlijke plek om rustig uw dag te beginnen en even de krant te lezen welke u elke dag kunt vinden bij de Lobby Bar. Zowel voor hotelgasten als gasten die een bezoekje brengen aan Noordwijk is dit dan ook de ideale plek. 


De Lobby Bar is dagelijks geopend van 7:30 – 17:00 uur. Aansluitend is de Bentley Bar óf de Imperial Bar voor u geopend.

Lees meer Lees minder

Lekker borrelen na het eten - Boek ook een overnachting, dan hoeft u niet meer naar huis te rijden!

Boek een overnachting!
executive-upsell-item-9