Dé hotspot aan de Nederlandse kust voor de grootste en leukste evenementen op het strand is Beachclub O. grootste evenementenlocatie. Naast dat Beachclub O. intieme events kan faciliteren is het ook mogelijk om sit down dinners tot 1000 personen te organiseren. Als er wordt gekozen voor de opzet van een walking dinner kan onze beachclub zelfs 1500 personen accommoderen.


Direct gelegen aan het prachtige strand van Noordwijk, biedt Beachclub O. grootste evenementenlocatie u en uw gasten een stijlvolle en moderne atmosfeer. Het custom-made meubilair, de trendy paden en ons identieke witte decor smelten samen tot de perfecte setting voor rust en plezier. De combinatie van Beachclub O. zijn adembenemende uitzicht, hippe interieur design, eerste klas service en heerlijke gerechten maken Beachclub O. het voorbeeld van wat een Beachclub moet zijn. 

Het is de ideale plek voor uw unieke en exceptionele zakelijke en particuliere evenementen. Onze Beachclub is beschikbaar voor kleinschalige privédiners van 10 personen, maar kan ook worden gebruikt als feestzaal voor 1500 personen. 

Stel u voor dat u na een week van vergaderingen en team building activiteiten, samen met al uw personeelsleden begint met een heerlijk diner op het strand bij zonsondergang, bereid door onze ervaren en gediplomeerde keukenbrigade. Nadat het diner is afgelopen veranderd de DJ, die net achter zijn draaitafel is gaan staan, van muziekstijl en kunt u even alle vergader stress van u afschudden en helemaal los gaan tijdens het afsluitende feest. Laat het perfecte drankje maken door onze barmannen en vrouwen en ondertussen lopen onze gastheren en gastvrouwen met heerlijke hapjes rond. Nadat het feest is afgelopen, hoeft u maar de straat over te steken om heerlijk uit te rusten in ons prachtige Hotel van Oranje om de volgende dag uitgerust weer terug naar huis te gaan.

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?
5-bco-xxl-buiten-detail-0