Met uw gezelschap besloten dineren? Voor meer beslotenheid en privacy of voor simpelweg meer ruimte, bieden wij een aantal ruime, sfeervolle dinerlocaties in het hotel en Beachclub O. Wij kunnen voor uw groepsdiner of -lunch een op maat gemaakt menu samenstellen of u kunt kiezen uit een van de vooraf vastgestelde menu's door onze chef.

In onze privé villa Het Witte Huis heeft u de beschikking over ‘De Herenkamer’ en ‘De Salon’. Hier kunt u in alle rust en luxe met maximaal 18 gasten dineren. De Tuinkamer, het zonnige terras én de binnentuin staan uiteraard tot uw beschikking. Geniet van uw eigen huiskamer, de prachtige dinerruimte en de besloten achtertuin, die uitermate geschikt is voor Live Cooking-diners. Of boek Het Witte Huis voor champagnerecepties op het privé terras met zeezicht.


Het Witte Huis brengt een rijke geschiedenis en vele bijzondere verhalen met zich mee. Zo heeft Koning Willem-Alexander hier regelmatig privé diners en heeft Louis van Gaal hier zijn contract bij Manchester United getekend. Ook hebben de Chinese president Xi Jinping en voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama vergaderd en gedineerd in Het Witte Huis. Alleen de meest exclusieve meetings en diners vinden plaats in Het Witte Huis. 


De Hermitage Salon is gelegen naast restaurant DUTCH!. Deze sfeervolle privéruimte voor maximaal 50 personen heeft een eigen zeezijde terras, een open haard en een sfeervolle boekenkast. Deze ingrediënten zorgen voor de ideale locatie voor privé diners, gezellige wijnproeverijen of een belangrijke presentatie tijdens uw diner. Proef de beste ingrediënten van Hollandse bodem, uitgebreid met perfect bijpassende wijnen afkomstig uit de wijnkast van restaurant DUTCH!.


Restaurant DUTCH!. ‘Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs!’ zo laat de keuken van DUTCH! zich omschrijven. Verse streekproducten worden heerlijke gerechten in de open keuken of aan tafel tijdens een tafelbereiding. Chef Gijs Verbeek geeft samen met zijn team een geheel nieuwe signatuur aan de ‘Dutch way of cooking’.


In onze Beachclub O. kunt u in de Strandzaal of Barzaal rustig met uw eigen groep dineren. Geniet van uitzicht op het strand en de Noordzee vanuit een sfeervolle ruimte inclusief een prachtig terras gescheiden van de rest van de Beachclub. 


Naast Het Witte Huis en De Hermitage Salon is het ook mogelijk om bij beschikbaarheid onze overige restaurants exclusief af te huren voor u en uw gezelschap of een diner te organiseren in een van onze banquetzalen.

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op
Diner Bentley Lounge Bentley Bar