Oriento serveert tongstrelende gerechten geïnspireerd op de Aziatische keuken. Laat u meenemen op een reis langs diverse Aziatische landen en geniet van deze culinaire belevenis. Oriento ligt direct aan de prachtige boulevard van Noordwijk en geeft u spectaculair uitzicht over het strand dat door National Geographic is uitgeroepen tot één van de mooiste stranden ter wereld. Laat u verwennen door onze enthousiaste medewerkers en proef onze smaakvolle gerechten.

Elk deel van Azië heeft zijn eigen typerende normen en waarden, gerechten en symbolen. Iedere nieuwe bestemming betekent een nieuwe beleving van kruiden, smaken en geuren. Aan deze beleving ontbreekt geen moment van gastvrijheid. Grenzen vervagen tussen natuur en cultuur, waar het genieten van de kleine dingen centraal staat. Laat u meenemen in de Aziatische cultuur van gastvrijheid en prikkelende zintuigen. Ontdek de magie van de Aziatische keuken, want de ervaring leert: “One of the great things about traveling is discovering amazing food”.


Thailand, het land van de glimlach, kent Bangkok als hoofdstad. Overweldigd door drukte, tropische temperaturen en openhartige inwoners in deze stad, bevinden zich in Bangkok veel goede restaurants. Voor Thaise inwoners is het gezichtsverlies om ‘nee’ te zeggen en iemand teleur te stellen. Durf maar eens ‘nee’ te zeggen tegen de Thaise beefsalade, 'Tom Kha Kai' Thaise kip kokossoep of één van de onweerstaanbare wok gerechten. Ervaar in onze gerechten de grenzeloze variëteit uit Thailand om ieders smaak te strelen.


Met de overheerlijke Fish Amok, een typisch Cambodjaans gerecht met rijkelijke gele curry, waant u zich op de Crab Market aan de kust van Cambodja. De Crab Market is één van de meest indrukwekkende plekken op aarde. Een rij van oude houten hutten aan en in zee, waar men smult van heerlijk gegrilde garnalen, inktvis en andere vissoorten.


Proef de passie van lokale, verse producten die gebruikt worden in de gerechten van Oriento. In Oriento behoort u zich vrij te voelen om te genieten van alle Oosterse belevingen op uw manier, met tot in de puntjes verzorgde gastvrijheid. Ervaar de magie van ‘Asian Inspired Cuisine’!

Lees meer Lees minder

Wilt u niet meer naar huis hoeven rijden na het eten?

Boek een overnachting!
Suite Hotel van Oranje