Oriento serveert tongstrelende gerechten geïnspireerd op de Aziatische keuken. Laat u meenemen op een reis langs diverse Aziatische landen en geniet van deze culinaire belevenis. Oriento ligt direct aan de prachtige boulevard van Noordwijk en geeft u spectaculair uitzicht over het strand dat door National Geographic is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld. Laat u verwennen door onze enthousiaste medewerkers en proef de Aziatische keuken.

Elk deel van Azië heeft zijn eigen typerende normen en waarden, gerechten en symbolen. Iedere nieuwe bestemming betekend een nieuwe beleving van kruiden, smaken en geuren. Aan deze beleving ontbreekt geen moment van gastvrijheid, waarbij grenzen vervagen tussen natuur en cultuur en genieten van de kleine dingen centraal staat. Laat u meenemen in de Aziatische cultuur van gastvrijheid en prikkelende zintuigen. Ontdek de magie van de Aziatische keuken. “One of the great things about traveling is discovering amazing food” 

Thailand, het land van de glimlach met Bangkok als hoofdstad. Overweldigd door drukte, tropische temperaturen en openhartige inwoners, bevinden zich in Bangkok goede restaurants. Voor Thaise inwoners is het gezichtsverlies om ‘nee’ te zeggen en iemand teleur te stellen. Ervaar in onze gerechten de grenzeloze variëteit uit Thailand om ieders smaak te strelen. De aroma’s van curry, teriyaki en kip zijn gebaseerd op de passie voor de Thaise keuken. Durf maar eens ‘nee’ te zeggen tegen de Thaise beefsalade, Tom Kha Kai Thaise kip kokossoep of een van de onweerstaanbare wok gerechten. 

Met de overheerlijke Fish Amok, een typisch Cambodjaans gerecht met rijkelijke gele curry, waant u zich op de Crab Market aan de kust van Cambodja. De Crab Market is een van de meest indrukwekkende plekken op aarde. Een rij van oude houten hutten aan en in zee, waar men smult van heerlijk gegrilde garnalen, inktvis, en andere vissoorten. Proef de passie van lokale, verse producten die gebruikt worden in de gerechten van Oriento. 

In Oriento behoort u zich vrij te voelen om te genieten van alle Oosterse belevingen op uw manier met tot in de puntjes verzorgde gastvrijheid. Ervaar de magie van ‘Asian Inspired Cuisine’!

Lees meer Lees minder

Wilt u niet meer naar huis hoeven rijden na het eten?

Boek een overnachting!
executive-upsell-item-9