Noordwijk aan Zee staat bekend om haar adembenemende uitzicht. In de Superior Deluxe Zeezicht Kamers in Hotel van Oranje heeft u een fantastisch uitzicht op de Hollandse Rivièra. Sla de gordijnen open, geniet van een luxe hotelkamer in Noordwijk en ervaar de zonsondergang of kijk eindeloos over de Noordzee. Noordwijk aan Zee is uitgeroepen tot het mooiste strand van Nederland.

Komt u voor een weekendje ontspanning? Dan biedt deze hotelkamer u alle rust om lekker onderuit te zakken en te genieten van de grote flatscreentelevisie en de zachte kingsize boxspring. Wilt u graag nog wat werken? Ook dan zit u goed in de Superior Deluxe Zeezicht Kamer.


Na een heerlijk bezoek aan het strand of het centrum van Noordwijk aan Zee, stapt u zo de luxe regendouche in. De luxueuze en sfeervolle badkamer is voorzien van een ruime inloop-regendouche en alle moderne faciliteiten waar u behoefte aan heeft. Het gevoel van ontspanning begint bij de warme badjas en badslippers die wij alvast voor u klaarleggen. 


Het zal u in een Superior Deluxe Zeezicht Kamer aan niets ontbreken!

Lees meer Lees minder

Wilt u toch liever iets ruimer?

Upgrade naar een Suite
Van Oranje Suite Hotel van Oranje