Noordwijk aan Zee staat bekend om haar adembenemende uitzicht. In de Superior Deluxe Sea View Room in Hotel van Oranje krijgt u een fantastisch uitzicht op zee cadeau. Sla de gordijnen open, geniet van een luxe hotelkamer in Noordwijk en tuur eindeloos over de Noordzee. Noordwijk aan Zee is uitgeroepen tot het mooiste strand van Nederland.

Het interieur van de hotelkamers is recentelijk compleet gemoderniseerd, waardoor hij kleurrijker en nog sfeervoller is en aan alle wensen tegemoet komt. U beschikt over alle ruimte en faciliteiten om uw verblijf volledig naar uw wensen in te richten. Komt u voor een weekendje ontspanning? Dan biedt de hotelkamer u alle rust om lekker onderuit te zakken en te genieten van de grote flatscreentelevisie en de zachte boxspring. Wilt u graag nog wat werken? Ook dan zit u goed in de Superior Deluxe Sea View Room. Met gratis highspeed Wifi en laptopaansluiting kunt u, uw zaken rustig voorzetten. Werk verrichten met een prachtig uitzicht op zee maakt het werk tóch net wat aangenamer. 


Na een heerlijk bezoek aan het strand of het centrum van Noordwijk aan Zee, stapt u zó de luxe regendouche in. De luxueuze en sfeervolle badkamer is recentelijk gerenoveerd en is voorzien van een ruime inloop-regendouche en alle moderne faciliteiten waar u behoefte aan heeft. De ontspanning krijgt een fijne afwerking door de warme badjas en badslippers die wij alvast voor u klaarleggen. 


Het zal u in een Superior Deluxe Sea View Room aan niets ontbreken!

Read more Read less

Wilt u toch liever iets ruimer?

Upgrade naar een Suite
van-oranje-suite-upsell-item