Na een lange week vol vergaderingen is het tijd voor samen komen en klinken op jullie prestaties. Wat is er dan mooier dan met zijn allen het zwembad inspringen en even helemaal los te gaan.

Na een dag van vergaderen gaat u met al uw medewerkers nog even lekker dineren in Oriento. Wanneer het diner op zijn einde loopt en iedereen denkt dat het over is gaat de muur tussen het restaurant en zwembad open en veranderd het afsluitende diner in een ware poolparty. De DJ begint met draaien van muziek, de danseressen staan op het podium en uw gasten lopen naar de bar en de barman maakt heerlijke drankjes klaar voor u en uw gasten. Een half uur later ligt, geloof het of niet, al het personeel met kostuum en al in het 30 meter lange golfslagbad van Hotel van Oranje.

Maar ook voor uw verjaardag is een poolparty een geweldig idee. Nodig uw familie en vrienden uit voor een diner en laat als verrassing de muur tussen ons Aziatisch geïnspireerde restaurant Oriento en ons 30 meter lange golfslagbad uithalen. Uw gasten zullen niet weten wat ze meemaken en u zult ze een feest bezorgen waar nog jaren lang over nagepraat zal worden. 

Als het enige hotel van Europa met een 30 meter lang subtropisch golfslagbad is Hotel van Oranje het ideale hotel voor uw feesten en partijen. Met een standaard temperatuur van 32 graden is het zwembad daarnaast ook altijd heerlijk op temperatuur. Elke vijftien minuten ziet u het kalme water van het subtropische zwembad veranderen in een waar golfslagbad, waardoor u zich waant in een prachtige zee van golven.

Wilt u graag even langkomen en een kijkje nemen in ons restaurant en Aqua & Sauna Oranje? U bent van harte welkom! Onze event managers laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op
poolparty-mogelijkheden-upsell-item