Grand Café ’t Elfde Gebod is een uniek café met elementen uit een oude kerk uit het Zuiden van Nederland. Biechthokjes, glas in lood ramen en andere sensationele elementen die uw hart sneller doet kloppen. Waan uzelf in een oase van ontspanning en gezelligheid met het vriendelijke personeel en hartelijke service.

Onze chef-kok bereidt heerlijke seizoenspecials en spannende menu combinaties. De gerechten worden op smaak gebracht met verse, lokale producten uit Noordwijk en omstreken. Onze kazen komen bij de lokale Noordwijkse kaasspecialist Peter Den Elzen vandaan. Geniet van onze gerechten en proef de ambacht en passie. 


Met verschillende arrangementen en combinaties is er keuze voor iedereen in Grand Café ’t Elfde Gebod. Geniet bijvoorbeeld van een middag vol lekkernijen en uitzicht op het mooiste strand van Nederland voor maar € 25,00 per persoon met onze populaire High Tea.  

 

Een sfeervolle en leerzame zaterdag? Woon de opnames bij van de Business Class met Harry Mens! De opnames vinden plaats in Grand Café ’t Elfde Gebod waarin Harry Mens verschillende gasten in zijn programma ontvangt uit de zakenwereld, journalistiek, politiek en kunstkringen. Klik hier om te reserveren.


Wij zijn een Grand Café met een sensationeel verhaal, een passie voor gastvrijheid en een schitterend uitzicht op de Noordzee. De kerkelijke elementen verwerkt in het interieur en de oase van ontspanning en gezelligheid maakt uw feesten en privé diners compleet. De mogelijkheden zijn groot, wij denken hierin graag met u mee!

Lees meer Lees minder

Grand Café 't Elfde Gebod is de perfecte locatie voor feesten en privé diners!

Neem direct contact op
Grand Cafe 't Elfde Gebod Restaurant