Iedere zaterdag zijn er opnames van het programma Business Class in Grand Café ’t Elfde Gebod in Hotel van Oranje. Harry Mens ontvangt in dit programma verschillende gasten. Bekenden en onbekenden uit de zakenwereld, journalistiek, politiek en kunstkringen worden door Harry Mens to-the-point en kritisch geïnterviewd. Tevens wordt er elke week een culinair gerecht bereid door een topkok.

Bent u ook geïnteresseerd om een opname van Business Class bij te wonen? Maak dan gebruik van het Business Class Arrangement. De kosten van het Business Class Arrangement bedragen €49,50 per persoon, inclusief koffie, jus d'orange en ijswater tijdens de opname. Aansluitend is er een borrel bij Grand Café 't Elfde Gebod en een exclusieve lunch in Beachclub O. Indien u geen gebruik wenst te maken van ons arrangement inclusief lunch, dan bieden wij een koffie-arrangement, dit is inclusief koffie, jus d'orange en ijswater tijdens de opname à €15,00 per persoon. 


Wie kan de opnames bijwonen?

Iedereen die geïnteresseerd is kan de opnames bijwonen door te reserveren via deze site of door te bellen met +31 (0)71- 367 68 01. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Grand Café ’t Elfde Gebod.


Het programma

Op zaterdag zijn de opnames in Grand Café 't Elfde Gebod wat een onderdeel is van de Hotels van Oranje. Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst

Vanaf 10.00 uur ontvangen wij u en uw gasten graag in de sfeervolle lobby van het Beach Hotel Noordwijk. Nadat u zich heeft gemeld bij de receptie en wij u de voucher voor het arrangement hebben overhandigd, nodigen wij u uit om naar Grand Café ’t Elfde Gebod te gaan. Hier serveren wij koffie en thee.

Opname

Om 10.30 wordt u verzocht plaatst te nemen aan de voor u gereserveerde tafel. De opname begint stipt om 11.00 uur. Tijdens de opname van 11.00 tot 12.30 uur serveren wij jus d’orange en ijswater.

Borrel

Na de programma-opnames nodigen wij u uit voor een drankje aan de bar van Grand Café ’t Elfde Gebod. Een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Lunch

Aansluitend worden u en uw gasten uitgenodigd om plaats te nemen aan de stijlvolle gedekte tafel in Beachclub O. Aan het mooie strand van Noordwijk zullen wij een tweegangen Business Class-lunch serveren. Onze restaurant manager adviseert u graag bij het maken van een passende wijnkeuze. Bij het Business Class Arrangement zijn dranken tijdens de lunch niet inbegrepen.


Parkeren

Gasten die met eigen vervoer komen, kunnen de auto parkeren op het parkeerterrein van Hotel van Oranje.


Boekingsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn onze tarieven inclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden. Op alle reserveringen en transacties zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, zoals gedeponeerd ter Griffie bij de arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage.

Annuleringsvoorwaarden

Twee weken voor de opname data kunt u de reservering kosteloos annuleren. Na deze datum zullen wij de totale reserveringswaarde aan u factureren. Wij accepteren uitsluitend schriftelijke annuleringen via email naar events@hotelsvanoranje.nl.

Minimum garantie aantal gasten

Het minimum aantal gegarandeerde gasten vernemen wij graag uiterlijk de dinsdag vóór de opname datum; dit is tevens het aantal dat wij minimaal aan u zullen factureren.

Facturatie

Indien u wenst dat wij de factuur naar u opsturen verzoeken wij u vriendelijk een 'good faith' deposit aan ons over te maken van 100% van de totale reserveringswaarden.

Lees meer Lees minder
rewarding-events-upsell-item-2