Eersterangs kaarten bij ons beschikbaar*

Een prachtig, meeslepend en heroïsch verhaal. Eén waar Nederlanders trots op mogen zijn. Dat is het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema, de ‘echte’ Soldaat van Oranje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zijn verhaal is al jarenlang een ongekende bestseller in het theater, een musical waar de hele familie met volle teugen van geniet. En bij het Beach Hotel boekt u nu een speciaal arrangement!


*Voor het reserveren van het Soldaat van Oranje arrangement kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Reserveringen in verband met de beperkte beschikbaarheid van de kaarten kunnen wij het arrangement niet online aanbieden.


Op nog geen twintig minuten van de TheaterHangaar in Katwijk aan Zee, waar u een avondlang geniet van Soldaat van Oranje – De Musical, ligt Hotel van Oranje aan het mooiste strand van Nederland. Combineer dit unieke spektakel voor het hele gezin met een overnachting in Hotel van Oranje. Vervoer kunt u telefonisch of op de dag van aankomst via ons reserveren.

Dit arrangement is alleen te boeken bij ons. Als preferred hotelpartner van Soldaat van Oranje – De Musical hebben Hotel van Oranje en Beach Hotel Noordwijk voorrang op eersterangs kaarten! Vaderlands meest succesvolle en leukste musical ziet u met een speciaal arrangement bij Hotel van Oranje!


Arrangement

Het Soldaat van Oranje-arrangement bestaat uit een overnachting in onze prachtige Deluxe Kamer in Hotel van Oranje, een vorstelijk ontbijtbuffet met Champagne in restaurant Oriento en gratis highspeed Wi-Fi. Heeft u genoten van uw eersterangs kaart voor de musical? Dan nodigen wij u uit in de Imperial Bar of Bentley Bar voor een drankje en een canapé van het huis!

Daarnaast heeft u onbeperkt en gratis toegang tot Aqua & Sauna Oranje, een oase van rust waar u optimaal kunt genieten. Zwem in het grootste indoor golfslagbad van hotels in Europa, geniet van onze sauna, bubbel in de whirlpool en maak gebruik van onze fitnessapparatuur.


Erik Hazelhoff Roelfzema

Het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema is die van een Nederlandse verzetsheld ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Niet voor niets werd hij tijdens en na de oorlog op vele manieren onderscheiden. Aan het eind van WO II was hij adjudant van voormalige koningin Wilhelmina. En wist u dat Hazelhoff Roelfzema een graag geziene gast was bij Hotel van Oranje, gelegen aan... Juist, de Koningin Wilhelmina Boulevard?

Lees meer Lees minder

Maak uw avond compleet met een heerlijk diner in één van onze restaurants

Naar onze restaurants
Diner Soldaat van Oranje Hotel van Oranje