Een unieke locatie aan het mooiste strand van Nederland, het grootste indoor golfslagbad van een hotel in Europa, een heus Kids Castle met de leukste activiteiten en verschillende restaurants met voor ieder wat wils! Een vakantie bij Hotel van Oranje is een geweldige ervaring voor het hele gezin. En met ons speciale Familie arrangement verblijft uw kind helemaal gratis!

Of u er nou een weekendje tussenuit wilt of een hele week wilt vertoeven aan het strand, uw kind geniet van een zorgeloze tijd in Hotel van Oranje: een feest voor het hele gezin! De allerkleinsten genieten van het Kids Castle, waar ze onder begeleiding van professionals kunnen puzzelen, schminken, knutselen, verstoppertje spelen en heel veel meer.


Let op: Kids Castle vindt alleen plaats in de schoolvakanties en bij voldoende belangstelling.


Naast alle indoor activiteiten heeft Noordwijk aan Zee natuurlijk zijn absolute trekpleister: een prachtig, groot strand. Op letterlijk dertig seconden lopen vanaf Hotel van Oranje staat u met uw voeten in het zand, waar u alle ruimte heeft om met uw kind te zwemmen en te spelen op het strand. Voor een overheerlijke en rustgevende vakantie voor het hele gezin hoeft u geen verre reis te maken, bij Hotel van Oranje bent u aan het juiste adres!


Arrangement

Met het arrangement geniet u naast de overnachting in de Familie Kamer en het gratis verblijf voor uw kind(eren) van een vorstelijk ontbijtbuffet, gratis supersnelle Wi-Fi en gratis toegang tot Aqua & Sauna Oranje. Het is van alle gemakken voorzien, zoals een whirlpool, golfslagbad, sauna en neveltuin, om heerlijk te ontspannen.

Lees meer Lees minder

Geniet na een prachtige dag van een heerlijk diner!

Naar onze restaurants
Dineren Hotel van Oranje