Aqua Cinema Oranje

Een bioscoop in ons zwembad! Leuk voor ieder kind. 

Tijdens Aqua Cinema Oranje verandert ons golfslagbad in een bijzondere bioscoop. Speciaal voor kinderen vertonen wij de beste films, waar ze vanaf een luchtbed, een zwemband of gewoon vanuit het water van kunnen genieten.  Aqua Cinema Oranje vindt plaats op onderstaande dagen, van 12:00 uur tot 13:30 uur. Daarna kunt u en uw kind nog lekker gebruikmaken van al onze faciliteiten. 

 

Programma 2017:

Zondag 19 maart Finding Dory
Zondag 9 april Trolls (voorlopig de laatste)
   

De entree bedraagt € 12,50 per persoon. Bezoekers van Aqua Cinema Oranje moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A. Kinderen onder de 4 jaar en kinderen zonder zwemdiploma zijn uiteraard van harte welkom, maar dienen onder toezicht van een volwassene begeleid te worden en zijn verplicht zwembandjes te dragen. Aqua Cinema Oranje vindt plaats op basis van voldoende belangstelling.

Blijf na Aqua Cinema gezellig lunchen en geniet van een lunch aan de waterkant!  Of blijf overnachten voor een heerlijk weekendje weg aan zee met de hele familie.

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via telefoonnummer 071-367 68 15 of aqua-saunaoranje@hotelvanoranje.nl.