ALLERLEUKSTE HOTEL VOOR KINDEREN

Een super groot goflslagbad, films kijken in het zwembad, Kids Castle voor de allerkleinste en meer, véél meer! Lees snel verder.

IN DE SAMENLEVING

Hier vindt u onder andere de missie en visie, het beleid, ons gewaardeerder 'Green Globe Gold Certificaat', sponsoringen en nog veel meer. 

Business Class

Wekelijks opgenomen in Grand Café 't Elfde Gebod. Wilt u een keer meemaken hoe Harry Mens zijn gasten interviewt?

 

CONTACT, LOCATIE & ROUTE

Zoekt u een telefoonnummer of wilt u een routebeschrijving? Op deze pagina leest u alle handige informatie aangaande Hotels van Oranje. Informatie over ons team, vindt u hier.

Vind de Hotels van Oranje op Facebook en blijf op de hoogte!

Even voorstellen

Bij Hotel van Oranje doen wij er alles aan uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten zijn. Daar beginnen we graag al mee vóór u bij ons binnenstapt. Daarom stellen we graag ons team aan u voor!

VACATURES & STAGES

Werken in de horeca is het allerleukste beroep! De Hotels van Oranje bestaan uit 2 hotels, 4 restaurants, een beachclub en een groot en luxueus spa & wellness. Er is altijd een passende vacature of stage!

BLOG VAN ORANJE

Krijg een exclusief kijkje achter de schermen van de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee. Stay tuned!

Lees alles over het ontstaan van de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee

HET ONTSTAAN

Het ontstaan van de Hotels van Oranje is een verhaal dat zijn oorsprong vindt in de jaren '80 van de vorige eeuw. Een vogelvlucht in een notendop!

bouwen aan de toekomst

Lees alles over de innovatieve en spectaculaire nieuwbouwplannen van de Hotels van Oranje.

nieuwbouwplannen van de hotels van oranje in noordwijk aan zee

Welkom bij het Beach Hotel Noordwijk aan de boulevard van Noordwijk aan Zee


Naast het luxueuze Hotel van Oranje ligt het comfortabele 4-sterren Beach Hotel Noordwijk. Het Beach Hotel Noordwijk kenmerkt zich o.a. door de riante familiekamers met ruime badkamer en alle voorzien van balkon. Wilt u meer weten over ons kleine zusje? Bezoek de website van het Beach Hotel Noordwijk.

TOETREDING TOT MARRIOTT

16 december 2014 staat in ons collectieve geheugen gegrift. Op deze dag treedde Hotel van Oranje toe tot het famueze Autograph Collection® label van Marriott.