heerlijke vleesgerechten bij steakhouse de harmonie in noordwijk aan zee

Steakhouse De Harmonie is een gezellig grillrestaurant waar u met de hele familie geniet van dagverse streekproducten bereid op een echte heet water grill. Na een heerlijke dag aan het strand of in het gezellige Noordwijk wandelt u zo bij ons binnen. Proef onze verrassende grillgerechten en natuurlijk onze spareribs. Wij hebben ‘the best in town’!

De keuken is dagelijks geopend van 17.00 tot 23.00.

Steakhouse de Harmonie heeft de allerbeste spareribs in Noordwijk aan Zee. Iedere woensdag onbeperkt voor € 15,- per persoon

Verse streek- producten

Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Op de menukaart vindt u daarom uitsluitend de meest pure en dagverse streekproducten, zoals gegrilde Noordwijkse kogelbiefstuk en diverse visspecialiteiten.
 

Menukaart

Bekijk hier de menukaart van Steakhouse De Harmonie, vol originele gerechten van onze chef-kok.

Marriott Monday: een heerlijke Amerikaanse burger met friet en bier

Iedere maandag de échte Marriott Burger bij Steakhouse De Harmonie voor maar € 17,50.- per persoon. Burger wordt geserveerd met salade, friet en bier (of consumptie naar keuze: wijn of fris).

Proef de authentieke Marriott Burger bij Steakhouse De Harmonie in Noordwijk aan Zee

Een echt steakhouse gevoel!

 

Reserveer online

Of bel 071-367 68 56

WE WANT YOU!

Heb jij het in je om voor het beste grillrestaurant van Noordwijk te werken? Steakhouse De Harmonie is altijd op zoek naar nieuwe toppers!