Overnachten bij Hotel van Oranje is niet alleen voor uzelf maar ook voor uw kinderen en/of kleinkinderen het ideale uitstapje. Hotel van Oranje biedt een wereld aan mogelijkheden om er het leukste familievakantie of gezinsuitstapje ooit van te maken. U heeft de beschikking over het grootste golfslagbad in een hotel van Europa, leuke filmavonden in onze Aqua & Cinema en een prachtig strand waar u heerlijk kunt zonnebaden, spelen in de zee, een lekker potje kunt voetballen of volleyballen en nog veel meer. In de middag kunt u dan heerlijk lunchen op het zonnige terras van Beachclub O. waar u door onze medewerkers tot in de puntjes wordt verzorgd.

Voor de allerkleinsten hebben wij Kids Castle. Onder begeleiding van een professional, worden de allerkleinste kinderen de gehele dag geëntertaind. Uw kinderen kunnen hier gezellig met andere kinderen verstoppertje spelen, zich laten schminken door een van de professionals, puzzelen, kleurplaten maken, kerst- en paaskoekjes bakken. en nog veel meer. Let op: Kids Castle vindt alleen plaats in de schoolvakanties en bij voldoende belangstelling.


Dankzij ons 30 meter lange zwembad dat elk half uur veranderd in een zee van golven kunnen u en uw kinderen 365 dagen per jaar zwemmen en spelen in het water. Terwijl uw kinderen spelen in het golfslagbad kunt u, zonder ze uit het oog te verliezen, heerlijk relaxen aan de poolbar onder het genot van een hapje en drankje. Ons zwembad is elke dag geopend van 07.00 tot 23.00.


Ook in de omgeving zijn genoeg leuke activiteiten voor kinderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Corpus, waar je alles kunt leren over het menselijk lichaam of leer alles over de geschiedenis van het leven, van dinosaurussen tot mammoeten en van reuzenpissebedden tot bacteriën. Voor een echt ruimteavontuur kun je naar Space Expo gaan. Hier kun je alles leren over ruimtevaart.

Lees meer Lees minder

Bekijk ons programma voor Aqua & Cinema Oranje

Naar Aqua & Sauna Oranje
Aqua Sauna Oranje Noordwijk aan Zee Hotel van Oranje