Jullie mooiste dag is natuurlijk niet compleet zonder perfecte afsluiting op een van de meest luxe plekken in Noordwijk! Een romantische overnachting in een van de suites van Hotel van Oranje maakt jullie trouwdag nóg onvergetelijker. De volgende ochtend genieten jullie uiteraard van een luxe ontbijt op bed terwijl jullie samen nog kunnen nagenieten van jullie perfecte dag.


Voor jullie huwelijksnacht bieden onze exclusieve suites maar liefst 60 m² aan pure luxe. In deze suite ontbreekt het jullie werkelijk aan niets en wordt er aan alle wensen gedacht. De badkamer heeft een ruime, luxueuze inloopregendouche, dubbele wastafel en een riant ligbad. Alle faciliteiten zijn er op berust om jullie een zo ontspannen en fijn mogelijk verblijf te bieden. De suite beschikt over een enorm terras van maar liefst 25 m². Ontbijt in de zon onder het genot van een feestelijk glas champagne en geniet na van jullie dag.


Uiteraard bieden wij jullie een speciale prijs voor onze suites wanneer jullie bijzondere dag bij ons georganiseerd is. Ook jullie gasten kunnen in Hotel van Oranje overnachten tegen een speciaal tarief.


Hotel van Oranje heeft alles in huis om jullie huwelijk tot in de puntjes te verzorgen. Laat jullie verwennen bij Beauty Oranje met speciale behandelingen, een bruidskapsel in Hairstudio Oranje en bruidsmake-up in de salon. Maak naast de afspraken met jullie Event Sales Manager ook ruimte in jullie planning voor afspraken voor bijvoorbeeld de zonnebank, proefkapsels, proefmake-up, Shellac en behandelingen voor een verzorgde huid. Wij ontzorgen, zodat jullie genieten! 

Lees meer Lees minder

Plan jullie perfecte bruiloft met onze Event Sales Managers!

Neem direct contact op!
Beachclub O. Trouwen Trouwbankje Terras