Meetings en events

Voor allerlei soorten vergaderingen of evenementen kunt u bij Hotel van Oranje terecht. Uw evenement zoals bruiloft, diner of feest om nooit te vergeten, met uitstekende service, excellent eten en top entertainment op een unieke locatie, direct aan het strand

Neem contact met ons op

Event Sales Team

Tel: +31 (0)71 367 6801

Of stuur een e-mail

website-35-jaar-actie-vergaderen

35% korting op dagvergadering

De Hotels van Oranje bestaan dit jaar 35 jaar en dat pakken we groot uit. Wij bieden onze vergaderzalen aan met 35% korting op dagvergaderingen. 

Meer informatie
trouwen-overview-1
bruid-in-hal-hvo

Bruiloften

Uw bruiloft bij Hotel van Oranje of Beachclub O. staat voor gegarandeerd succes. U hoeft zich nergens zorgen over te maken met onze ervaren eventmanagers die uw dag tot in de puntjes voor u organiseren. 

Meer informatie
bco-xxl-feest

Beachclub O. grootste evenementenlocatie

Dé locatie voor grote feesten op het strand. bij Beachclub O. breiden we de beachclub uit tot een geweldige sfeerlocatie voor wel 1500 gasten! 

Meer Informatie
eindejaarsfeest-hvo

Eindejaarsfeesten

Samen met collega’s het jaar spectaculair afsluiten? Hotel van Oranje heeft eindeloze mogelijkheden voor een onvergetelijk eindejaarsfeest!   

Meer informatie
feesten-groot-overview
5-exlusive-2
feesten-overview-3

Feesten en Partijen

Wij begrijpen dat u uw verjaardag, jubilieum of ander feest op een unieke manier wilt vieren met al uw vrienden en familie. Hotel van Oranje en Beachclub O. zijn zeer geschikte feestlocaties. 

Meer Informatie
2-informal-dinners
dinners-1

Diners

Ook voor diners kunt u bij Hotel van Oranje terecht, van een klein, informeel diner tot een gala diner voor 1500 personen, bij Hotel van Oranje kan het allemaal.  

Meer Informatie
5-uitvaart-1-1
6-uitvaart-2-0

Uitvaarten

Een waardig afscheid is zeer belangrijk. Ieder mens is uniek, dus ook elke uitvaart. Wij denken graag met u mee een mooi afscheid te organiseren.

Meer Informatie
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Geniet van vele voordelen
  • Boek veilig en vertrouwd
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht