Zo kunt u voor een prijs vanaf € 55,- per persoon, dit betreft een 4-uurs vergadering, in één van onze luxe vergaderruimtes met 84 inch Interactive Touchscreen met draadloze presentatie mogelijkheden, koffie en thee en een uitgebreid lunchbuffet.


Staat u voor een belangrijke beslissing voor uw bedrijf? Wilt u buiten de kantoorsfeer brainstormen wat een frisse blik werpt op het probleem? Hotel van Oranje biedt een unieke locatie met veel mogelijkheden voor uw meetings om effectief te vergaderen en uw relaties sterk te houden. Hierbij heeft u keuze tussen een bijeenkomst mét of zonder hotelkamers. U kunt uw meeting ook combineren met teambuildingactiviteiten op het strand of binnen in één van onze zalen onder leiding van één van onze partners. Het parkeerterrein van Hotel van Oranje biedt parkeergelegenheid voor 250 auto’s, waar op basis van beschikbaarheid door uw gasten geparkeerd kan worden.

Kunt u nog een feest houden? Jazeker! Met zijn alle op de dansvloer helaas nu even niet maar we hebben andere vormen van vertier en entertainment. Kunnen we nog met 100 personen of meer vergaderen? Absoluut! Door de grote hoeveelheid zalen en zeker de flexibiliteit daarvan kan bijvoorbeeld de Wintertuin vergroot worden en zijn er verschillende inlooproutes zodat uw groep op één locatie bijeen kan komen. Heeft u liever verschillende zalen digitaal met elkaar verbonden? Dat is ook mogelijkheid! Kortom: Hotels van Oranje biedt u de luxe van veel en bovendien flexibele ruimtes. Daarnaast zijn er veel buitenruimtes, zodat u uw evenement veilig en volledig kunt beleven!


De afgelopen maanden zijn een uitdaging voor ons allen geweest, zeker ook voor de vergader- en evenementenindustrie. Deze tijd heeft ons ook zeker het belang van “live ontmoetingen” laten zien, hoe een evenement voor echte connectiviteit zorgt tussen medewerkers, partners en leveranciers. Bij de Hotels van Oranje werken we nauw samen met onze partners om u de technologie te bieden voor virtuele en hybride vergaderingen en evenementen.


Wij hebben in samenwerking met onze partners en met de richtlijnen vanuit het RIVM onze veiligheidsmaatregelen aangepast om er voor te zorgen dat wij met hetzelfde enthousiasme en passie uw vergadering of evenement kunnen verzorgen. Voor nu nog wel op anderhalve meter. U kunt hier een overzicht inzien van de verschillende maatregelen die wij hebben getroffen. 

Wij zien u graag terug bij de Hotels van Oranje voor een vergadering in nieuwe stijl maar met die welbekende Hollandse Gastvrijheid!

Lees meer Lees minder

Benieuwd naar wat we nog meer bieden?

Bekijk onze inspirational guide
rewarding-events-upsell-item-2